Minik Napisano 10 Marca 2006 Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 dopiero dzisiaj sie zdecydowałam, ale czytając forum mam wrażenie,ze zdecydowanie za późno-wy już wszystko wiecie a ja nawet firmy nie znam, z która chciałabym pojechać bardzo liczę na Wasza pomoc na co zwrócić uwagę, jaka firma jest najsensowaniejsza itd aha i ile koszuje(srednio oczywiscie:)program i jakie sa zarobki z góry dziekuje:) aha i jeszcze coś czy jezeli pojade ze znajmymi to jest szansa,ze bedziemy w tym samym miejscu? teraz zapowiada sie wyjazd bez nikogo znajomego-osobiscie mnie to jeszcze przeraza:)ale zobaczymy co i jak:)
tissaya Napisano 10 Marca 2006 Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 nie jest za późno:) w Camp America zapisy będą trwały do końca kwietania. pytasz o firme- ale chcesz jechac na Work&travel czy Camp ? bo to jest zasadnicza kwestia, a potem mozemy rozmawiac o reszcie:)
Minik Napisano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 Dzieki:) rozwazam wlasnie opcje camp,ale nie ukrywam,ze ze wzgledow finansowych rozpatruje rowniez work&travel nie ukrywam,ze jednak na dany moment sklaniam sie jednak w strone camp
matbar86 Napisano 10 Marca 2006 Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 ja polecam CCUSA- jade dopiero 1 raz ale opinie lepsze ma CCUSA. Pozdro
tissaya Napisano 10 Marca 2006 Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 a ja polecam Camp America :-) www.campamerica.pl bylam raz, lece znowu
Callan Napisano 12 Marca 2006 Zgłoś Napisano 12 Marca 2006 Aha słuchajcie bo akurat ja jutro dzownie sie zapisac na jeden Camp, wiec nie bedzie za późno ???
tissaya Napisano 12 Marca 2006 Zgłoś Napisano 12 Marca 2006 nie bedzie za późno choc szkoda,ze nei zdecydowales sie wczesniej:) aplikujesz do Camp America czy CCUSA?
Callan Napisano 13 Marca 2006 Zgłoś Napisano 13 Marca 2006 ja aplikuje do CAMP AMERICA powiem tak kiedys miałem ochote jechac na targi CAMP AMERICA no ale sie nie dalo i poza tym nie mialem kasy zeby zapłącic za wszytko no i moja kumpela jedzie ponownie na camp co byla i wie ze tam jest GITES MAJONEZ no i zaporponowała mi ze pogada z szefem, no i pogadała i szef ma wysłąc wiadomosc ze mnie chce do siebie na camp. No i zarejestrowałem sie na stronie, nie mogłem sie skontaktowac z jednym z moich konsultantów no i nie odzywał sie zaden z nich wiec zadzowniłęm do kogos innego no i pogadała ze mna spoko babka i mam z nia za pare dni rozmowe :-) i chyab wszytko jest dopiete teraz tylko formalnosci załątwic i reszte dokumentów :-) pozdrawiam
tissaya Napisano 13 Marca 2006 Zgłoś Napisano 13 Marca 2006 no to świetnie:) mam nadzieje,ze bedziesz miał super wakacje:) a co to jest za camp?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.