Skocz do zawartości

room service

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej wszystkim!

mam pytanko odnosnie pracy w kasynie jako f&b server- room service. czy ktos mial z taka praca do czynienia? jak czesto ma sie zamowienia i jak wygladaja napiwki? z gory wielkie dzieki za odpowiedzi

Napisano

Mi wstępnie zostało przydzielone stanowisko "room service busser". To chyba to samo lub podobne stanosiwko. Też chętnie dowiem się cos na ten tamat.

Napisano

room service platne ok 6$ + napiwki, z reguly miejsze niz na kelnera ale i tak dobre, sniadanie lunch wychodzilem ok 10$ na godz a kolacje ok 13-15$

busser to osoba sprzatajaca stoliki, moze napisali room service/busser ze bedziesz tym lub tym, nie bardzo mam pojecie to moze oznaczac room service busser razem pisane:)

Napisano

room service busser to osoba ktora zbiera z pięter stoliki po jedzeniu ktore wczesniej przyniosł kelner na tym stoliku(czyli nazwa posady-room service) a po zjedzeniu goście hotelowi wystawiają je przed pokoj.Bedziesz z całego hotelu znosic te stoliki z resztkami jedzenia(na stolikach czesto było sporo coca coli i innych napoji, piwa rowniez bo czasami ludzie nie wypijali wszystkiego i zostawiali, wiec mozna było sie napić) i z tego co pamietam z hotelu w ktorym pracowałem nie było niestety z tego napiwkow.Śmiesznie to wygladało jak osoby te pchały takie "pociągi" tych stolikow,po 15 połaczonych razem na dół do kuchni.pozdro

Napisano

Akulik a gdzie pracowales jako room service, tzn.w jakim miescie/hotelu? I jakie miales mozliwosci drugiej pracy?

Napisano

ja pracowalem w wisconsin dells , kalahari

pierwszy rok WAT busser ,6.5+tipy ok 30-50$

drugi rok WAT room service 6.5+tipy ok 50-70$

teraz na PTC dorabiam jako kelner 2.5 +tipy ok 90-150$

ten room service busser to jakas lipa... cala zabawa w pracach polega na tym zeby miec prace tipowane i zarabiac ok 10-15$

jelsi ktos z was szuka jednak dodatkowej pracy, exra cash bez ssn, na rano w wisconsin dells dajcie znac, potrzebuje pracownikow, facetow, 8$ cash za godz eric@wisclandscaping.com

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...