Hania Napisano 12 Marca 2006 Zgłoś Napisano 12 Marca 2006 Najprawdopodobniej polece w tym roku na w&t za posrednictwem CCUSA i zastanawiam sie,czy kupic bilet bez czy za ich posrednictwem. Z tego co sie na razie orientowalam, bilety z mozliwoscia zmiany daty wylotu sa dosc drogie w tym roku (ceny podobne jakie placilam w poprzednich latach za posrednictwem biur) i juz w kilku biurach podrozy powiedzieli mi wprost, ze to biura w&t rezerwuja sobie najlepsze opcje cenowe. Czy moze ktos z Was lecial z CCUSA i kupowal bilet za ich posrednictwem? Jakie maja ceny/narzuty cenowe? Z gory wielkie dzieki za szybka odp. bo na dniach musze sie zdecydowac...
moneeca Napisano 12 Marca 2006 Zgłoś Napisano 12 Marca 2006 Hej Hania Ja również organizuję sobie wyjazd przez CCUSA, ale nie kupuję u nich biletów. Po pierwsze dlatego, że oferują oni przeloty tylko do Chicago i Nowego Jorku, a ja będę pracować w Waszyngtonie, więc byłoby to nieopłacalne - a po drugie, mają sporą marżę. Dlatego szukam czegoś na własną rękę Pozdrawiam i daj znać, jak już się zdecydujesz!
Hania Napisano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2006 Dzieki za odp. , tak szczerze to sie jeszcze nie pytalam ich odnosnie biletow-chcialam dopiero dzis zadzwonic, ale skoro piszesz,ze organizuja tylko do tych dwoch miast, to juz na wstepie ta opcja odpada,bo ja na zachod . Ale jakbym sie jeszcze czegos dowiedziala to napisze. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.