greg008 Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Witam Własnie jestem w trakcie wypełniania aplikacji, i mam problem ponieważ musze wypełnić skills top 5 i mimo wybrania ogólnikowych rzeczy w stylu dining hall service, food preparation,general maintenance czyli takich na których zna się każdy itp. mam problem co wpisać w ich opisie bo niestety nie pracowałem nigdy na koloniach itp. aby miec z tym do czynienia... wiec moje pytanie co wy pisaliście w opisach, bo wątpie żeby każdy mial doświadczenie w takich pracach. Z góry dzieki za wszelkie odpowiedzi i porady Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 jedziesz na opcje campowera na camp? jesli tak, to mozna tam wpisac cokolwike:) np jedna z moich aplikantek napsiala przy opcji :dishwasher: I dont like to cook,but I like to help my Mom washing the dishes, so I feel quite comfortable being he dishwasher na przyklad:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callan Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 hehe ciekawie ja niedawno dalem plame z formularzem odesłano mi go i jeszcze raz wypełniałem go od nowa - co znaczy że musze sie poszkolic w angieslkim - no ale dzięki GG połączyłem sie z miłym gostkiem z New Yorku i pomógł mi przetłumaczyć niektóe rzeczy aby po ludzku wyglądały. Kompletnie nie rozumiałem o co im biega z ta religią, ale cos tam sie wpisało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.