karola18 Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 mam komorke ktora odbiera w sieci GSM 900/1800 i stad moje watpliwosci chyba zreszta sluszne jak mysle...czy bedzie ona dzialac w USA? mam roaming w siesi ORANGE i nie wiem wlasnie jak to jest.Aha i jesli moj tata ma 3-zakresowa sieci GSM 900/1800/1900 to czy taka bedzie odbierac? moje kolejne pytanie:jak to jest z wtyczkami ?wiem ze tam jest jakos inaczej z pradem tzn plynie chyba o mniejszym natezeniu tak? i czy np ladowarka polska bedzie tam normalnie dzialac czy tez w PL musze kupic jakies odpowiednie wtyczki zeby wyrownal sie tam poziom plynacego pradu? lece pierwszy raz i dlatego mam takie niby blache watpliwosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 telefon by działaś musi mieć pasmo 850/1900, co do napięcia to jak masz ładowarke na napięcie 50/60hz i 220/110V to wystarczy przejściuwka jak nie to musisz mieć przejściuwke ze zmianą napięcia lub lepiej odrazu kupić ładowarke na napięcie europejskie i amerykańskie , ja każdą ładowarke jaką miałem w rękach miała napięcie 50/60hz i 220/110V Link to comment Share on other sites More sharing options...
monroe Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 W sieci AT&T oraz T-Mobile spokojnie będzie działac komórka Twojego taty, która jest trzyzakresowa, a dokładnie na częstotliwości 1900. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianger Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 W sieci AT&T Teraz to chyba jest "Cingular" czy jakos tak, ol ile sie nie myle... bo jedna firma wykupila druga... !? Jesli chodzi o telefony, to najlepiej zobaczyc na stronie producenta telefonu opis lub zapytac sie w salonie, w koncu na cos ten serwis tam jest, prawda ? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
air Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 at&t jest ze sprintem. cingular (d. cellular one) to osobna firma. w telefonie z np. pl beda dzialac tylko te sieci ktore oferuja karty sim czyli afaik - t-mobile i cingular Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagmarcia Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 at&t jest ze sprintem. A nie ) Polecam www.attwireless.com - bez mrugniecia okiem laduje sie strona cingular... Zreszta, na wlasnej skorze przezylam fuzje AT&T z Cingular i caly balagan na infolinii, w punktach obslugi klienta etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
air Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 aj pochrzanilem ze sprintem jest nextel, a att z sbc (w chicago przynajmniej) o attws i cingular nie slyszalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagmarcia Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 AT&T telefonia stacjonarna istotnie jest z SBC, nie tylko w Chicago. A Cingular Wireless przejal AT&T Wireless w zeszlym roku, czy nawet wczesniej jeszcze. Ale chyba troche zboczylismy z tematu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.