Wiktoras Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Napisano 20 Marca 2006 W tym roku planuje swoj pierwszy wyjazd. Mam juz jedna mozliwosc pracy w Dorney Park ale zastanawiam sie czy to jest dobre miejsce na zarobienie ciekawej kaski . Zna ktos moze jakies inne ciekawe miejsca gdzie moznaby sprobowac sie jeszcze zakrecic za dochodowa praca? Prace w Dorney Parku nakrecil mi kolega pare dni temu wiec mysle ze z jakimis innymi ofertami nie mozebyc tak zle:). Wyjazd planuje z Ccusa. Moze ktos jeszcze wyjezdza do Allentown w polowie czerwca ewntualnie pod koniec?
ilona22 Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Hey ja jade do Dorney, ale dokładnie 31 maja. Jak kto będziesz tam pracować?
Wiktoras Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Dokladnie to jeszcze nie wiem... umowa ma przyjsc od pracodawcy niedlugo. Ale mysle pewnie jakis ride operator . Pracujemy z kolegą od 19.06.
ilona22 Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 To do zobaczenia Ja od 1 czerwca zaczynam jako lifeguard...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.