Wiktoras Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 W tym roku planuje swoj pierwszy wyjazd. Mam juz jedna mozliwosc pracy w Dorney Park ale zastanawiam sie czy to jest dobre miejsce na zarobienie ciekawej kaski . Zna ktos moze jakies inne ciekawe miejsca gdzie moznaby sprobowac sie jeszcze zakrecic za dochodowa praca? Prace w Dorney Parku nakrecil mi kolega pare dni temu wiec mysle ze z jakimis innymi ofertami nie mozebyc tak zle:). Wyjazd planuje z Ccusa. Moze ktos jeszcze wyjezdza do Allentown w polowie czerwca ewntualnie pod koniec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilona22 Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Hey ja jade do Dorney, ale dokładnie 31 maja. Jak kto będziesz tam pracować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktoras Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 Dokladnie to jeszcze nie wiem... umowa ma przyjsc od pracodawcy niedlugo. Ale mysle pewnie jakis ride operator . Pracujemy z kolegą od 19.06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilona22 Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 To do zobaczenia Ja od 1 czerwca zaczynam jako lifeguard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.