Gość Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 kiedy jedziecie?kiedy macie wyloty? ja lece 22 maja do NYC,potem do AC, z Krakowa, Alitalia.Czy ktos leci wtedy???
martini_with_ice Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Bardzo mnie zaskoczyliście tą opinią o Atlantic City :shock: Spedziłam tam wakacje 2004 i jestem zadowolona. Miasteczko malutkie ale bardzo pieknie położone, nad samym oceanem- Jakoś mi nie przypomina WARSZAWY W AC są głównie kasyna. Co do kosztów utrzymania mogłabym polemizowac- kazdy kto pracuje w kasynie ma wyzywienie w pracy!!! Minusy to BARDZO ciężko ze znalezieniem zakwaterowania a wręcz tragicznie- sama szukałam prawie tydzień!!! AHA AC odwiedzaja sami emeryci Jesli ktos chce dowiedzieć sie wiecej szczegółów o AC albo ma jakies szcegolowe pytania odnosnie tego miejsca sluze pomoca i dobra radą.
minia Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 Wlasnie trzy dnie temu wrocilam z wycieczki do kasyna w Taj Mahal Donalda Trumpa w AC i jestem zszokowana jak wyglada to miasto ghetto! Powaznie! Jest okropne, z samochodu wyglada to tak, ze strach glowe wychylic. Caly wyjazd przesiedzielismy wewnatrz budynkow, bo z zewnatrz to nienajlepiej to wyglada. Powodzenia!
monia1977 Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 ja tez wybieram sie w okolice Atlatic City a jak dobrze pojdzie to bedze pracowac w kotyms z kasyn (zalezy gdzie mnie przyjma) pozdrawiam
Groch Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 No to mnie wystraszyliście teraz. Lece pierwszy raz na worka i bede pracował w kasynie. Konkretnie to w Harrah`s. Naprawde AC to takie getto? pzdr
vjarek Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja bede za tydzien w NYC a za 2 lub 3 tygodnie chialbym sie wybrac do kasyna kto jedzie ?
raghanuga Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 ja lece 1 czerwca alitalia z wawy, tez TROPICANA mam nadzije, ze panei z HR nie maja much w nosie i będzie się miło odbywał proces przydzielania stanowisk. moz ejuz jakies dopświadczennia. czy ktos mogłby powiedziec jak sie dokładnei odbywa proces "aplikacji". pozdrpo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.