ketrab Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Mam pytanko. Jesli nie przyznaja mi wizy (studenckiej), to bede mial jakiekolwiek prawo do odwolywania sie od tej decyzji? Nie bylem karany, nigdy nie bylem w USA, z mojej najblizszej rodzinki tez nikt nie byl, wiec powinienem dostac, ale wole wiedziec na wszelki wypadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 można ,ale to raczej nic nie da:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ja myśle że da rade dostać wize z odwołania. Znam pare osób co się odwołały do ambasady w sprawie odmowy wizy na program W&T. Także mam koleżanke która dostała odmowe wizy J1 na 18 miesięcy, z tego powodu iż pani konsul nie pasowało jej wykształcenie do rodzaju praktyk jakie miała wykonywać w USA. Po 2 tygodniach poszła ponownie do ambasady i dostała już wize bez problemu. Myśle że grunt to się nie poddawać i pozytywnie myśleć. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.