Callan Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 powiedzcie mi jak sie złozy papiery to ile czasu trzeba czekac na odpowiedź z CAMP A? Aha i jak ci juz powiedzą ze sie jedzie, to jak dalej wygląda sprawa odebrania wizy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
creck Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 witam Callan. to zalezy czy byles na targach czy nie. ja bylem, podpisalem tam umowe, potwiedzenie przydzialu dostalem jakies 2 tyg pozniej. jak nie byles to wszystko zalezy od Twoich papierow, mozesz czekac 2 tyg a mozesz czekac kilka miesiecy.. min zalezy to od daty wyjazdu, ew doswiadzczenia i znajomosci jezyka. na pewno nie tylko Tobie zalezy zebys wyjechal. rowniez organizacji, w koncu maja za to kase i to nie malo a co do wizy.. ja niedawno dostalem maila ze poczta przyjdzie jakis druk, oprocz teo mam wypelnic troche drukow z neta, ze str amasaady, i mam to ktory mam jak najszybciej wyslac do ambasady/razem z paszportem/. podejrzewam ze zrobie to na poczatku kwietnia, na rozmowe bede musial pojechac ok 15.04 a wize bede mial ok 25.04.. mam nadzieje:) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callan Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 dzięki za podpowiedź, niedawno sie dowiedziałęm ze włąsnie jest taki czas ze czeka sie 6 do 8 tygoddni na razie nie dałem im kopii paszportu bo go nie mam jest w trakcie wyrabiania tak w połowie kwietnia go dostane :-) no i dowiozę go i sie potem zobaczy, do czerwca jeszcze kupa czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.