Smieszka Napisano 28 Marca 2006 Zgłoś Napisano 28 Marca 2006 ja nigdy za nic nie placilam cla. wystarczy ze na liscie rzeczy ktore wysylasz wpiszesz ze to sprzet uzywany i po sprawie. praktycznie wszystkie rzeczy wysylam w oryginalnym opakowaniu (wkladam calosc do wiekszej paczki). nigdy nie zdazylo mi sie aby paczka w transporcie zostala otwarta i ktos sprawdzal co przesylam. a.
Callan Napisano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2006 oki dobrze wiedziec :-) popatrzyłem na stronce firmy sobie i widze ze jednak w porównaniu z niektórymi cenami przesyłki sa u nich tanie :-) podaja nawet stronkę z bankiem który przesyła kasę na konta PKO :-) szkoda tylko ze nie podawaja cen transferu, ale zawsze pozostaje WESTERN UNION :-)
Kevin Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 ja nigdy za nic nie placilam cla. wystarczy ze na liscie rzeczy ktore wysylasz wpiszesz ze to sprzet uzywany i po sprawie. praktycznie wszystkie rzeczy wysylam w oryginalnym opakowaniu (wkladam calosc do wiekszej paczki). nigdy nie zdazylo mi sie aby paczka w transporcie zostala otwarta i ktos sprawdzal co przesylam.a. Polamer ma siedziby w calym usa?? chodzi mi konkretnie o Atlante???
Callan Napisano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 wejdź na stronę Polameru, ale chyba nie maja tam swej siedziby natomiast mozesz do nich wysłac paczkę polega to na tym, że: masz paczkę ściśle ja oklejasz piszesz na niej adres miejsca gdzie ma byc dostarczona, następnie na adresie przyczepiasz kopertę za pomocą taśmy bezbarwenej i na niej jest adres Polameru w USA. W biurze polameru zrywaja kopertę bo wiedzą ze pod spodem jest adres nadawcy i wysyłaja na podany adres. Prosto łatwo i przyjemnie Tam na stronie u nich jest kalkulator i dzieki nie mu mozesz wszystko podliczyc :-) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.