mlodaa Napisano 28 Marca 2006 Zgłoś Napisano 28 Marca 2006 dostałam miejsce na campie dla masonów. z tego cos sie orientuje to dosc religijni ludzie, jakas odmiana żydów czy jakoś tak. czy miła ktoś styczność???? moze cos napisac o nich albo o tym campie:) pozdrawiam
martinsen Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 masonów? a mozesz podac jaki to kamp ..link do stony?
adrianger Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 pewnie zydowski... ale to zdecydowana wiekszosc campow na wschodnim wybrzezu!
martinsen Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 ja bylem dwa razy na campach zydowskich i prawde mowiac nie bylo tam czegos niezwyklego..tzn jakichs zasad ktore powinny byc przestrzegane takze przez pracownikow(campowerow) ludzie chyba sobie wyobrazaja campy zydowskie jako kampy dla Zydow ortodoksyjnych ...co to chodza w pejsikach ,,maja sztywne zasady ktore trzeba absolutnie przestrzegac itp. W wiekszosci przypadkow to sa kampy mieszane ..gdzie np wiekszosc dzieci jest pochodzenia Żydowskiego ..ale takze sa Katolicy ......i jest mozliwosc uczestnictwa we mszy katolickiej jak i Judaistycznej ..
martinsen Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 heheheh sorry za te małe i duże liter
czeslaw Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 dostałam miejsce na campie dla masonów. z tego cos sie orientuje to dosc religijni ludzie, jakas odmiana żydów czy jakoś tak.LOL. Będziesz pasować w Ameryce, gdy już przyjedziesz tam z Polski, kraju w Azji, za kołem podbiegunowym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.