mlodaa Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 dostałam miejsce na campie dla masonów. z tego cos sie orientuje to dosc religijni ludzie, jakas odmiana żydów czy jakoś tak. czy miła ktoś styczność???? moze cos napisac o nich albo o tym campie:) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsen Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 masonów? a mozesz podac jaki to kamp ..link do stony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianger Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 pewnie zydowski... ale to zdecydowana wiekszosc campow na wschodnim wybrzezu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsen Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ja bylem dwa razy na campach zydowskich i prawde mowiac nie bylo tam czegos niezwyklego..tzn jakichs zasad ktore powinny byc przestrzegane takze przez pracownikow(campowerow) ludzie chyba sobie wyobrazaja campy zydowskie jako kampy dla Zydow ortodoksyjnych ...co to chodza w pejsikach ,,maja sztywne zasady ktore trzeba absolutnie przestrzegac itp. W wiekszosci przypadkow to sa kampy mieszane ..gdzie np wiekszosc dzieci jest pochodzenia Żydowskiego ..ale takze sa Katolicy ......i jest mozliwosc uczestnictwa we mszy katolickiej jak i Judaistycznej .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsen Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 heheheh sorry za te małe i duże liter Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeslaw Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 dostałam miejsce na campie dla masonów. z tego cos sie orientuje to dosc religijni ludzie, jakas odmiana żydów czy jakoś tak.LOL. Będziesz pasować w Ameryce, gdy już przyjedziesz tam z Polski, kraju w Azji, za kołem podbiegunowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.