greg008 Napisano 28 Marca 2006 Zgłoś Napisano 28 Marca 2006 Witam z góry przepraszam jeśli temat sie powtórzył ale nie znalałem niestety odpowiedzi na tym forum odnosnie mojego pytania W najblizszym czasie musze zapłacić za camp 2 rate+ ubezpieczenie itp. w sumie 580 euro W jaki sposób najtaniej i gdzie to zrobic jakie sa prowizje itp. , pieniadze musze wpłacić przelewem bankowym na konto EURO.(z tego co zauwazyłem konto jest w banku handlowym ) dodam tylko ze mam założone konta studenckie w WBK i Mbanku Jeśli ktoś z was juz uporał sie z tym byłbym wdzieczny za wszelkie informacje i porady Z góry thx za pomoc
tissaya Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Napisano 29 Marca 2006 ja wpłacałam bezpośrednio na konto w CitiBanku(BH), ale takie wpłaty są przyjmowane tylko w głównych oddziałach. prowiza od całej wpłaty wyszła ok 16 zł. w zeszlym roku robiłam przelew miezybankowy międzynarodowy- masakryczne, nie polecam- zaplacilam ok 60zl oplat za ten przelwe i przelwe szedł tydzien!
Callan Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 zgadzam sie z osóbką wyżej ja czekałem 1,5 godziny aż zrobią przelew (bo nikt takiego przelewu miedzynarodowego nie robił, powiedziano mi że muszę jeszcze mieć kog SWIFT o czym nie wiedziałem) no i zapłaciłęm koło 80 zł + dopłata za odnalezienie kodu SWIFT. Wiec lepiej wpłacic do któregos z oddziałów CitiBanku
greg008 Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Własne dokonałem wpłaty w oddziale Banku Handlowego w Zielonej Górze Prowizja az 34 zl :/ przy wpłacie 580 euro
Callan Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 to i tak niedrogo w porównaniu z tym jak ktos nie ma mozliwosci dojechania do citybanku i wpłacenia
Bolciu Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 w najblizszym czasie sam bede musial zaplacic 2nd deposit i ubezpieczenie czy taniej nie bedzie zaplacic za pomoca karty kredytowej ?? tam chyba zadnych oplat nie powinno byc czy moze taniej w citybanku placic??
Bolciu Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 nie mam konta walutowego mam rachunek w pko 2 kart kredytowe (wypukle) maestro i visa clasic na stronie campamerica mozna zaplacic karta wiec moim zdaniem nie powinno byc z tym problemu chyba ze w bledzie jestem
tissaya Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 wiesz,co- sama ssie zastanawialam jak to funkcjonuje. bo-teoretycznie mamy konto w złotówkach a musimy wpłacic w euro. wiec nie wiem czy plantosc karta kredytowa daje mozliwosc wplaty w euro:/ na stronie camp aemrica fatycznie jest ta opcja,ale to nie jest tylko dla POlakow ale dla osob z roznych krajow- wiec..chyba najlepiej bedzie zadzwonic do CA w Wawie i sie zapytac a jak sie dowiesz to daj znac:)
Bolciu Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 w sumie mam troche doswiadczenia w dziedzinie platnosci w euro lub $ Raz w miesiacu place bratu za jego onlinowe gry typu Everquest tam kosztuje to jakos 17$ miesiecznie i nie ma problemu z zaplata tez wydaje mi sie ze i tu nie bedzie problemu ale dla pewnosci przedzwonie do wawy i zapytam co i jak
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.