Guesting Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Hej Poradzcie mi prosze cos - cokolwiek - na temat kupienia biletu? Gdzie jak u kogo zabokowac. Mam zamiar wybyc do NY i na miejscu pojawic sie w okolicach pierwszego tygodnia pazdziernika. Mam tez takie pytanie. Mam taka promese wizowa - zwykla wiza turystyczna. Ale dostalem to juz jakis czas temu, przed 911, kiedy jeszcze dostawalo sie na 10 lat i dotad nie wykorzystalem. Zostalo mi jeszcze jakies 4 lata waznosci. Myslicie, ze bede mial problemy, zeby uzyc jej w celu wjazdu do USA? Mam zamiar wyjechac w celach khe khe "turystycznych". Nie mam zamiaru zostawac dluzej, niz moge (mniej niz 6 mcy), jestem studentem, znam zaje***scie angielski, mam duzo kasy na koncie ;-) Martwi mnie to, ze ten dokument wydano juz dawno temu, mam go jeszcze w starym paszporcie (gdzie mam zdjecie zrobione w wieku 11 lat lol), to wszystko jest legalne oczywiscie, bo "wiza" wazna jest jeszcze, jak mowilem, kilka lat no i przy otrzymywaniu nowego paszportu powiedziano mi, ze mam po prostu noscic obydwa paszporty ze soba. Co wy na to?
Flame of Udun Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 1) Mozesz zabukowac bilety w sonacie (http://www.sonatatravel.com.pl/main.php) lub www.campus.pl. 2) nie nie bedziesz mial problemow 3) tak musisz miec obydwa paszporty przy sobie. Jesli chodzi o czas na jaki wjedziesz to musisz przekonac urzednika co bedziesz robil przez te 6 miesiecy. Moze wstawic krotsza date. Co prawda niektorzy sie wogole nie pytaja co bedziesz robil tylko na ile chcesz wize.. F
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.