Callan Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 jak to jest z tymi referencami ... dostarczyłem je po polsku a jak sie okazało muszą byc po angielski (mój błąd) akurat na stronie Camp America jest taki formularz zdaje sie ze jest on od referencji ... Jak myslicicie chyba nic sie nie stanie jak juz na normalnej kartce bedzie wszytko napisane po angielsku i bedzie podbita pieczątka :-) z podpisem ??????????????????????????????????????????
adrianger Napisano 31 Marca 2006 Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 Camp America dostarcza wzory referencji, ktore zanosi sie swojemu referee - to te ze strony www. Jesli masz jakies inne dodatkowe referencje (po angielsku) wzbogaca one aplikace i jaknajbardziej nalezy je rowniez dolaczyc do dokumentow. Nie zastapia jednak tych Open Character reference z Camp America!
Callan Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2006 mam jeszcz jedno pytanko czy ktoś mógłby mi przetłumaczyc pare zdan któe prezentuje poniżej : Ability to interact with: Authority figures Co-workes oraz takie zdanko Given your assessments above, please discuss the aplicant's suitability as a role model for children
Linda Napisano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2006 Ability to interact with: Authority figures Co-workes Zdolność do wzajemnego oddziaływania (współpracy) z: Władzami Współpracownikami Given your assessments above, please discuss the aplicant's suitability as a role model for children Dając wyżej Twoją ocene, prosze omów odpowiedność aplikanta do bycia wzorem do naśladowania dla dzieci.
Callan Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2006 dzięki za pomoc bez tego bym miał male trudności ... cóż większość zdań na formularzu referencyjnym Camp America http://www.campamerica.pl/files/dokumenty/...OpenCharRef.pdf jest spoko do zrozumienia ale z paroma wyrazami miałem trudności. Jeszcze raz dzięki ... aha jesli ktoś mógłby niech luknie ten formularz referancyjny i jakby mógł niech mi udzieli fachowej porady i powie na co powinienem uważać a na co nie z góy pozdrawiam i dzięki
jogabonito Napisano 21 Marca 2010 Zgłoś Napisano 21 Marca 2010 witam a czy referencje z Camp Leaders też muszą być po angielsku? Chodzi mi o te 3 ktore trzeba dotarczyc wypelnione z ich pdfa ze strony.
shawn Napisano 21 Marca 2010 Zgłoś Napisano 21 Marca 2010 Tak, muszą być po angielsku. Tylko, że w Camp Leaders jest łatwiej, tam masz większość "do zaznaczenia" na referencjach. Pola opisowe są bardziej opcjonalne.
jabba1 Napisano 16 Października 2010 Zgłoś Napisano 16 Października 2010 Czy w Camp Leaders referencje też są w formie papierowej czy jakiejś internetowej?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.