klaudka20 Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 Mam pytanie odnośnie tabletek antykoncepcyjnych Czy mogą sie doczepić jeśli bede wwozić wieksza ilość opakowań I czy w ogole przyczepiają sie do lekarstw przywożonych z Polski
unknown _girl Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 ja mialam tyle tabletek aby mi wystarczylo na pol roku i nie przyczepili sie. ogolnie maialam duzo wszytkiego, tabletek, masci itp i nie bylo problemu. pozdrawiam
monroe Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 Jak Ci wezmą, to zagroź, że w takim razie spłodzisz i urodzisz na ich ziemi będąc nielegalnie czworaczki. Z pewnością oddadzą Ci wszystkie opakowania a i polecą jeszcze dokupić.... :wink:
kikunia Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 hahahhahahah :):) tez sie chciałam pytac ale o leki czy mozna je brac ze soba!!ale widze ze nie ma problemu!! szkoda tylko ze jedzenia nie mozna brac bo ja najchetniej wziełabym kilo sera zołtego i kiełbache
unknown _girl Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 hahahhahahah :):) tez sie chciałam pytac ale o leki czy mozna je brac ze soba!!ale widze ze nie ma problemu!! szkoda tylko ze jedzenia nie mozna brac bo ja najchetniej wziełabym kilo sera zołtego i kiełbache I CHLEB !!!
darop Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 tak dobrze wam radze zapamiętajcie to słowo CHLEB!! zobaczycie same/sami o czym mówie
monroe Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 tak dobrze wam radze zapamiętajcie to słowo CHLEB!! zobaczycie same/sami o czym mówie W Anglii mają jeszcze gorszy...
mniami Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 a moze byc jeszcze gorszy??? :shock: tabsow mialam na rok, wjezdzalam tak dwa razy, nic nie bylo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.