maciekrep Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 biuro ytp zaproponowalo mi taka alternatywe... (jade w na poczatku czerwca do St louis) iii powiedzieli mi ze bilet lotniczy moze byc do czikago a nie do st louis.. i bede musial dojechac autokarem...tyle ze to jst 8 godzin jazdy... :| ..powiedzieli mi tez ze jak bardzo chce to polece prosto do st louis tyle ze to bedzie wiecej kosztowało...(w St. Louis dla formalnosci jest miedzynarodowe lotnisko.dosyc duze)... co o tym sadzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 jestem ciekawa ile jeszcze założysz topicow...ale luz.. lepiej jest leciec do chicago i jechac greyhoundem do st.louis niz leciec do st.louis, bo bilet bedzie drogi, i to dosc drogi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek K Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 lepiej jest leciec do chicago i jechac greyhoundem do st.louis niz leciec do st.louis, bo bilet bedzie drogi, i to dosc drogi:) Weźmy wylot na 30 maja, a powrót na 25 października. Bilet z Warszawy do Chicago (z przesiadką w Kopenhadze) kosztuje 2152.87 PLN. Do ST Louis z Warszawy na te same terminy bilet kosztuje 2598.50 PLN (przesiadka w Kopenchadze i Waszyngotonie). Wychodzi, że jest o 450 zł drożej. Ja bym nie zawracał sobie głowy i leciał prosto do St Louis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
air Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 z midway do st. louis mozna poleciec za ok 50$ - www.southwest.com www.orbitz.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.