barwinek Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Doszly mnie wlasnie sluchy, z podobno "kompetentnych" zrodel, ze w tym miescie, jesli jade po 20 czerwca, to moge od razu rozpakowywac sie na dworcu, bo innych mieszkan juz nie ma... W zwiazku z tym pare pytan : czy ktos juz probowal szukach tam chaty w tak poznym terminie, i z jakim rezultatem? Czy jest ktos. kto w tym roku jedzie i chcialby dzielic chate z 3 osobami <i najlepie nie na dworcu> . My bedziemy tam 24 czerwca. by the way..ktos z Lodzi wybiera sie do AC? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisz Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 No weź nie żartuj. Ja jadę 21 czerwca i licze na wille z netem i tv za grosze. Musi się znaleść Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam-atlantic city Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 MAM MIESZKANIE DLA 4 DZIEWCZYN. SORKI CHLOPAKI ALE WYROBICIE BURDEL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barwinek Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 Mowisz konkretnie o mnie i janiszu? Bo cos mi sie wydaje, ze sie nie znamy, i jesli kiedykolwiek byles w jakims burdelu z chlopakami - to z pewnoscia sie tam nie spotkalismy <lol> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcia Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 hej lecimy z kolezanka 31 maja do Atlantic City.Czy ktos wie moze gdzie tam mozna tanio i dobrze zamieszkac ,jakis adres Link to comment Share on other sites More sharing options...
emitecc Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 w Atlantic będziemy 16 czerwca, osoby przylatujące w tym dniu i chcące nawiązać współprace w poszukiwaniu mieszkania proszę o kontakt mailowy. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.