gorin Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 na pewno wpisuje tam BRAK ?? wyraźnie przecież jest napisane u góry formularza ze w pytaniach które "nas nie dotyczą" piszemy "BRAK" lub "NIE DOTYCZY", hm, zaraz wypełnie tak jak mówisz i sam sie przykonam dzięki za wskazówke pozdro
hokus Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 na pewno wpisuje tam BRAK wyraźnie przecież jest napisane u góry formularza ze w pytaniach które "nas nie dotyczą" piszemy "BRAK" lub "NIE DOTYCZY", hm, Pola 8 i 9 zostawiasz puste i to tez jest napisane przy innych punktach piszesz brak lub nie dotyczy
hokus Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 na pewno wpisuje tam BRAK wyraźnie przecież jest napisane u góry formularza ze w pytaniach które "nas nie dotyczą" piszemy "BRAK" lub "NIE DOTYCZY", hm, Pola 8 i 9 zostawiasz puste i to tez jest napisane przy innych punktach piszesz brak lub nie dotyczy
hokus Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 [Witam dzisiaj sprawdzilem to na wlasnej skurze DS wypełniłem jeszcze raz i w polach 29,30,31 zostaly teraz puste pola i chociaz bylem 2 lata temu w stanach. Jesl ktos juz byl i ma puste pola to jest wszystko ok ja tak mialem a dzisiaj dostalem nastepna tylko nie wiem na jak dlugo dowiem sie w ciagu 5 dni jak DHL dostarczy No i sie dowiedziałem Wiza(promesa) na 10 latek i tak trzymac Panie Konsulu Dzieki za pomoc i powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.