ajejo Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 dowiedziałem sie niedawno ze moze byc problem jesli ktos juz uczestniczył w programie w&t np w zeszłym roku i wracajac, na lotnisku pracownik lini lotniczych nie oderwał z paszportu karty I-94 i nie przekazał jej do urzedu imigracyjnego,a oznaczac to moze ze po prostu nie wyjechał ze stanow.Podobno moze byc problem w ambasadzie przy staraniu sie o kolejna wize,czy to prawda,czy wie cos ktos o tym?
monroe Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Jest tu taki temat na forum... Przeszukaj ostatne 10 tematów licząc od najnowszego... Nawet nie trzeba dawać opcji "szukaj"... To nie jest takie trudne a zajmie Ci max. 10 sekund (chyba że masz kłopoty z czytaniem). PS. "departure record"...
ptyś Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 klopoty mozesz miec i to duze, odwiedz strone ambasady, tam jest napisane jak zwraca sie i-94
tissaya Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 klopoty mozesz miec i to duze, odwiedz strone ambasady, tam jest napisane jak zwraca sie i-94 bez przesady są osoby- nawet z tego forum- które mając I-94 ubiegały sie o kolejną wize, i wizę tą otrzymały . oczywiscie moze byc wokół tego troche zamieszania,ale nie az tak ,ze duze problemy.
darop Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 kłopoty mogą być ale powinno dać się to wyjaśnić, nie powinno to przeszkodzić w dostaniu wizy kolejny raz poprostu trzeba będzie więcej zachodu i wyjaśnień
ajejo Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 dzieki za odpowiedz,ja akurat nie wiem jak to wygladało w mojej sytuacji,dowiedziałem sie o tym dopiero w tym roku a byłem w zeszłym w stanach i nie pamietam czy ktos mi ta karteczke oderwał czy sam ja wyrzyciłem jak wrociłem,w ogole nie zwracałem na to uwagi a widze ze powinienem.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.