tygrxek Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 no mniej wiecej chyba wiem jak to wyglada;] forma, ale tresc... np jaki powod , dlaczego poprstu jak ktos pisał to mialem nadziej ze mi pomoze nie : a poco, dlaczego ...ja prosze o kokretna rzecz... z gory dziekuje
unknown _girl Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 no mniej wiecej chyba wiem jak to wyglada;]forma, ale tresc... np jaki powod , dlaczego poprstu jak ktos pisał to mialem nadziej ze mi pomoze nie : a poco, dlaczego ...ja prosze o kokretna rzecz... z gory dziekuje ja napisalam ze z powodu wyjazdu ( czerwiec-wrzesien) prosze o przesuniecie terminu obrony pracy dyplomowej na koniec pazdziernika 2006 roku. dziekan pod moja prosba napisal mi swoja zgode przylozyl pieczatke i tak wygladalo moje pisemko! czy tyle wystarczy? Pozdrawiam!
tygrxek Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 "Z powodu wyjazdu (czerwiec-wrzesień 2006) uprzejmie proszę o wyrażenie zgody na przesuniecie terminu obrony egzaminu dyplomowego na koniec października 2006 roku. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. " tak bedzie ok?? ;]
Kozak Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 bedzie luz, przeciez nic innego nie wymislisz daj znać jak było w ambasadzie
STMan Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 "Z powodu wyjazdu (czerwiec-wrzesień 2006) uprzejmie proszę o wyrażenie zgody na przesuniecie terminu obrony egzaminu dyplomowego na koniec października 2006 roku. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. "tak bedzie ok?? ;] Tez tak napisalem, dziekan podpisal i dostalem z dziekanatu zaswiadczenie, ze......... planowany termin ukonczenia studiow pazdziernik 2006. Acha, konsul o nic takiego sie mnie nie pytal, interesowalo go to czy studiuje dziennie i co. Nie chcial nawet legitymacji, indeksu itp.
tygrxek Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 tez tak chcem ;D a własnie sie dowiedzialem ze na 80% nasza paczka sie rozpada i czesc jedzie jednak gdzie indziej oj oj ;( no ale mam jeszcze nadzieje :?
ptr Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam, Tez jestem na ostatnim (V) roku studiow i wlasnie dzis odebralem taki "papierek". Kobitka w dziekanacie wydrukowala mi potwierdzenie, ze jestem studentem z adnotacja: "Regulaminowy termin obrony pracy magisterskiej upływa z dniem 28.10.2006 r." Jak myslicie, czy wystarczy takie pisemko do przedstawienia w ambasadzie? :? Czy moze powininno byc doslownie napisane, ze bronie sie np. w pazdzierniku (lub listopadzie).?? Niestety na razie nie chca przyjac podania o przeniesienie obrony - bo niby moge je zlozyc dopiero po 28. wrzesnia, czyli po zakonczeniu sesji egzaminacyjnej.... dziwne :? (zgodnie z regulaminem na oddanie pracy mam czas do 28 IX, a obrone do 28 X) pozdr.
Callan Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 CHMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Może wam sie to przyda Pewna dziewczyna wyjeżdzajac do USA przełożyła obronę pracy dyplomowej na wrzesień-październik, nie mówiąc, że chodzi o wyjazd ;]. Po powrocie z ambasady gdzieotrzymała oczywiście wizę, jej następnym krokiem było pójście ponownie do szkoły i złożenie 2 podania z tym, że już żeby obronić sie przed wyjazdem. Tym sposobem skonczyła studia wyjechała ... no i jak sie domyslacie się została
ptr Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 ... też to biorę pod uwagę 8) tylko zastanawia mnie, czy takie pismo jak wyzej wystarczy konsulowi....
STMan Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 CHMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Może wam sie to przyda Pewna dziewczyna wyjeżdzajac do USA przełożyła obronę pracy dyplomowej na wrzesień-październik, nie mówiąc, że chodzi o wyjazd ;]. Po powrocie z ambasady gdzieotrzymała oczywiście wizę, jej następnym krokiem było pójście ponownie do szkoły i złożenie 2 podania z tym, że już żeby obronić sie przed wyjazdem. Pewna tez tak zrobila na mojej akademii... i co? dziekan powiedzial, ze jak beta cos takiego probowal to mam przesrane... Jezeli ktos nie planuje zostac to po co te waly? Nie dosc ze narazacuie siebie to i uczelnie /bo wg prawa wystawila wem "lipne" zaswiadczenie - a wladze uczelni tego nie lubia/ Wasze ryzyko, ale jak sie promotor/dziekan o takim czyms dowie to..... powodzenia na obronie do ptr: przeczytaj moj post wyzej tam jest napisane: Tez tak napisalem, dziekan podpisal i dostalem z dziekanatu zaswiadczenie, ze......... planowany termin ukonczenia studiow pazdziernik 2006. dostalem wize na 3 lata
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.