STMan Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 Nigdy jeszcze nie latalem, to bedzie 1 moj lot, moze i nie mam doswiadczenia, jednak wiesz co sadze? Boje sie odpraw, poniewaz na lotniskach bedzie wielkie trzepanie i zwiekszone srodki ostroznosci, wydaj mi sie ze /jezeli chodzi o terroryzm/ to beda jedna z bezpieczniejszych dni w roku ... terrorysci juz na samolot sie nie pokusza /nie udaloby sie/. Tak wiec spokojnego lotu
monroe Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 ... terrorysci juz na samolot sie nie pokusza /nie udaloby sie/. Tak wiec spokojnego lotu Obyś miał rację... 8)
monroe Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 ...wiem z dobrych zrodel 8) od wujka Osamy? :twisted:
STMan Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 od wujka Osamy? :twisted: A od kogo to pytanie Ty czasem nie z imigracyjnego :roll:
monroe Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 od wujka Osamy? :twisted: A od kogo to pytanie Ty czasem nie z imigracyjnego :roll: Koledzy z imigracyjnego mogą mi co najwyżej buty czyścić. Stary, wyższa instancja 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.