rafuls3 Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Oco chodzi z tym słowem Milan. JFK to te najwieksze lotnisko w NY ?
tygrxek Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 hehe...no przez Milan lecisz kolego niema direct do NYC odrazu Allitalia (beznadziejne linie ;/ -wspólczuje)
lily Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 JFK - najwieksze w NY Milan = Mediolan Co do Allitali, nie jest zle; bo jesli te linie sa beznadziejne, to jak okreslic Finnair ?!?! (Allitalia to przy tym cudo)
radomeness Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja lece juz Lufthansa przez Frankfurt. Podobno najlepsza linia lotnicza
darop Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 trudno powiedzieć czy najlepsza czy nie, ale chętnie jeszcze raz bym się z nimi wybrał, profesjonalna firma i to widać na każdym kroku, niestety czeka mnie alitalia
rafuls3 Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 poważnie ta Allitalia jest taka zła dlaczego co tam jest takiego zlego samolot niewiem obsluga ?
magdzik_k Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja też lecę Alitalią i niestety słyszałam jak narazie średnie opinie o tych liniach lotniczych. Poza tym Włosi mają straszny bajzel na lotniskach :/ Ale mimo wszystko....trzeba być dobrej myśli
magdzik_k Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja też lecę Alitalią i niestety słyszałam jak narazie średnie opinie o tych liniach lotniczych. Poza tym Włosi mają straszny bajzel na lotniskach :/ Ale mimo wszystko....trzeba być dobrej myśli
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.