Mingan Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 w BA mają niezły alkohol ale jedzenie średnie no i te angielki:P
fk4 Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 no to nie wiem kolochcial kaske za procenty tzn drinka albo za malego browara za wszytko kasowal % papiera i to bylo w lufthansie w American to samo wiec kolorowo nie jest...
GoHaF Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 jak to , w UA się płaci za alkohol??? ale skandal.. myślałam że to jest w cenie biletu - powinno być chyba tak jak i w innych liniach. a za obiad też trzeba zapłacić???? Z jakiej paki 5$??? to za co ja płacę? za paliwo tylko? U Włochów wszystko jest za free. jedzenie nawet spoko , a alkoholu można brać ile wlezie piwka, winka, drinów nie mają (bo napadłam raz jednego stiuarta jakie on ma tam przysmaczki haha), sama się tym ubzdryngoliłam trochę z nudów i żeby zasnąć :wink:
CisseK Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 witam !!! a ktos z was lecial... KLM ??? jak oceniacie te linie... ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.