Syracuse Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam serdecznie wszystkich zaglądających do mojej wiadomości. Może mi ktoś życzliwy podpowie jak dowiedzieć się w KCC na kiedy mam wyznaczony termin interview w US Embassy w Warszawie. Właśnie w biuletynie wizowym na stronce http://www.travel.state.gov/ ogłoszono numery dla Europy na czerwiec 2006. Ja mam 13 tysiecy z małym hakiem, więc wygląda, że łapię się na ten termin . Jednak gdy wysyłam do KCC maila , to w odpowiedzi cały czas otrzymuję „zwrotkę” z ich Email Auto Response z informacją , jakie to dane powinno się umieścić w zapytaniu, kiedy na stronach Ambasad są zamieszczane terminy interview, etc., etc. Zaznaczam, że maile, które wysłałem były napisane prawidłowo. Niestety mój angielski nie jest jeszcze aż tak dobry, aby tam zadzwonić i poprowadzić sobie swobodną konwersację z urzędnikiem z KCC. Pozostaje mi więc jedynie poczta elektroniczna. Czy w ogóle jest sens słać tam maile z zapytaniem, skoro za każdym razem automat odsyła to samo????? I jeszcze jedno. Może ktoś wie od czego to zależy, że w terminarzu spotkań Ambasady np. obecnie na kwiecień, pojawiają się numery o wiele niższe niż „kwietniowe”, czyli takie , które powinny mieć spotkania już w marcu czy nawet lutym ?????????? Stąd moja chęć uzyskania informacji z KCC, bo być może, że choć mam numer „czerwcowy”, to wyznaczą mi termin spotkania na lipiec a może i sierpień .....co baaaardzo by zburzyło moje plany wyjazdowe Wielkie dzięki każdemu, kto znajdzie chwile czasu by odpisać na moje wątpliwości.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.