gabrielangel Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 nie, no ja jestem jak najbardziej ze ujawnieniem prawdy. ale gdybym nie wiedzial co sie dzieje w parkach rozrywki, to ta strona jedyne co by zrobila, to uswiadczyla mnie w przekonaniu, ze na swiecie sa sfrustrowani idioci. co sie ujawnia w szczegolnosci w probie dopieprzenia amerykanom za to ze maja bezdomnych. co to ma wspolnego z cala sprawa ? wielkie wtf. :roll: pozdr
WojtekW Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 nie, no ja jestem jak najbardziej ze ujawnieniem prawdy. ale gdybym nie wiedzial co sie dzieje w parkach rozrywki, to ta strona jedyne co by zrobila, to uswiadczyla mnie w przekonaniu, ze na swiecie sa sfrustrowani idioci. co sie ujawnia w szczegolnosci w probie dopieprzenia amerykanom za to ze maja bezdomnych. co to ma wspolnego z cala sprawa ? wielkie wtf. :roll: pozdr Nie wiem co autor strony mial na mysli jelsi chodzi o tych bezdomnych. Jednak dla szukajcych pracy w USA strona niesie jedna wazna przeslanka US unikac jak ognia! Ale to sie juz troche OT robie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.