Aliaksander Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 Wiesz może, czy dokładnie sprawdzają dokumenty i jak w ogóle się stosują do osób z W&T na granicy (na lotnisku)??? Już mam wizę ale... uwaga... dostałem w biurze paszport, otwieram wiza-anulowano, druga strona wklejona wiza-anulowano, następna strona to samo i dopiero na czwartej stronie wiza nie anulowana (jadę da stanów po raz pierwszy, nie mam pojęcia co się stało z moim paszportem w ambasadzie)... Czy mogą pracownicy straży granicznej mieć jakieś zarzuty do mnie? Jak lepiej się zachowywać? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
unknown _girl Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 zachowuj sie normalnie. nie powinno byc problemow. ogolnie to wszytko na lotnisku przebiega sprawnie. mnie w zeszlym roku trzymali moze z 2 minuty. facet byl bardzo sympatyczny. sprawdzil dokumenty chyba powierzchownie, zeskanowal palce, zrobil pieczatki i szybciutko puszczal. pewnie w chicago jest wieksza kontrola ale w denver bylo sympatycznie. pozdro!
bumtarara Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 a ja tak łatwo nie miałem po 3 zdaniach zostałem poproszony o udanie sie do specjalnego pokoju w ktorym czekalo juz kilku ludzi czekalem ok 30min zanim moje papiery zostaly sprawdzone dokladnie i dostalem pieczatke za drugim razem bylo to samo a lecialem z grupa 10 osobowa tylkop ja i jedna dziewczyna zostalismy poproszeni na bok i do pokoju gdzie znow czekalem za moimi papierami i pieczatka na szczescie dostalem sie na teren USA mysle ze w tym roku bedzie bez problemowo
monroe Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Wiesz może, czy dokładnie sprawdzają dokumenty i jak w ogóle się stosują do osób z W&T na granicy (na lotnisku)??? Już mam wizę ale... uwaga... dostałem w biurze paszport, otwieram wiza-anulowano, druga strona wklejona wiza-anulowano, następna strona to samo i dopiero na czwartej stronie wiza nie anulowana (jadę da stanów po raz pierwszy, nie mam pojęcia co się stało z moim paszportem w ambasadzie)... Czy mogą pracownicy straży granicznej mieć jakieś zarzuty do mnie? Jak lepiej się zachowywać? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Aż tyle Ci anulowano?? Heh, podejrzane, ciekawe co sie stało... Dobrze, że przyznali Ci jednak wizę...
KLOPS Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 sprawdz moze te poprzedie byłt błędnie wypełnione... chociaż 3 razy to musiał byc jakis analfabeta
czeslaw Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 sprawdz moze te poprzedie byłt błędnie wypełnione...chociaż 3 razy to musiał byc jakis analfabeta Amerykanin :]
WojtekW Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 sprawdz moze te poprzedie byłt błędnie wypełnione...chociaż 3 razy to musiał byc jakis analfabeta Amerykanin :] Amen. ;>
Aliaksander Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 Dobrze że ląduje w Denver... Może tam będzie luzacko :roll: Sam jestem ciekaw jak to się stało że mam 4 wizy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.