Mingan Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 hmm ja się interesowałem kreatyną i hmb w walmarcie i ceny były na poziomie tych z polski lub wyższe nie wiem jak z innymi suplementami ale z tego co czytałem u nich legalne są niektóre suplementy które w polsce są zwyczajnie zakazane:) , też myśle że do czasu rozpoczęcia 2 pracy na siłownie bym miał czas ale już puźniej ciężko byłoby
czarny83 Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 www.suple.us tu sa odzywki z usa, ale stronka akurat jest polska chociaz jak sie patrzy po stronkach amerykanskich to ceny porownywalne przejrzyjcie sobie sklad niektorych z nich sama chemia zreszta jak wszystko u nich zreszta po co sie tu rozpisywac jak sa od tego inne stronki i fora
maciekrep Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 heheh , dobry post, ja tez cwicze od grudnia i to intensywnie siłka/basen na przemian w zasadzie codziennie i nie chce tego zmarnowac. wiec bede smigal w St Louis na jakas siłke...
Mingan Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 CC miał w ofercie prace w magazynach z tego co mi mówił gość praca nieźle płatna bodajże od 11$/h a wysiłek jak na siłowni:)
maciekrep Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 minigan czy jak tam sie zwiesz..... widac ze nie miales w ogole doczynienia z siłownią..a madrzysz sie jak bys pozjadal rozumy
thelittle Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 [ też coś mówił jak kolega wyżej że było jakies dofinansowanie od państwa. Callan! ja jestem kolezanka :wink:
Callan Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 achhhhhhhhhh co za pomyłka, zwracam honory koleżance :oops: no i życzę udanych świąt i fajnego dyngusa
Mingan Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 minigan czy jak tam sie zwiesz..... widac ze nie miales w ogole doczynienia z siłownią..a madrzysz sie jak bys pozjadal rozumy w którym punkcie Panie wymądrzam się? widać różnice między Mini?
maciekrep Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 okok, to jak tam twierdzisz..... no twierdze ze nie znasz sie kompletnie na siłowni skoro gadasz takie rzeczy i to jest prawda nie masz co sie oburzac. nic zlegoo pozdro
Mingan Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 że co twierdze? weś bądz precyzyjny bo owijasz w bawełne jak kobieta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.