Skocz do zawartości

Siłownia

Callan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja nie obwijam w bawełne jak lkobieta.. tylko jesli juz to ty jestes jak baba... idz na siłke ,pocwicz naucz sie wysiłku, silnej woli i opanowania nad wlasnym cialem i umyslem to pogadamy synku....

• Odpowiedzi 32
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Za bardzo myślicie o swoich mięśniach. A może czas popracować - zamiast nad nimi - nad poprawną polską polszczyzną? (ortografia, gramatyka, stylistyka etc.?) Nie żebym coś sugerował...

Napisano

hehe no dobrze napisane, bo tez lekko uczulony na bledy jestem, takze poprawcie sie

w ogole po co tu ten post jest

wyjasnilo sie, gdzie chodzic na silke, za ile itp

a teraz jest gadka o niczym, kto jest wiekszym znawca

tyle, ze jak Ty chodzisz na silke od grudnia to nie sadze, ze wielkim znawca tematu jestes

Napisano

Ja sie wkrotce wybieram do USA i jak bede wracal, to byc moze przywioze sobie troche odzywek. Polecam ta stronke:

www.1fast400.com

Sa tam bardzo przystepne ceny. W zeszlym roku kolega, ktory byl w Stanach przyslal mi odzywke bialkowa 100% Whey Protein Optimum. Cena w USA za 10 funtow (4,5kg) wynosi 48$ (tj. ok 160 zl), a w Polsce ta sama odzywka kosztuje345 zl.

Napisano

ja się o nic nie kłócę nie uważam się za żadnego experta wprost przeciwnie gość na podstawie moich dwóch zadań wytyka mi ,że się wymądrzam jestem ciekaw co w nich pojawiło się że wysuwa tak daleko idące wnioski co do mojej osoby, czekam na odpowiedz już cały dzień a on milczy

Czesiek a jak efekty po tej odżywce?

by the way nikt nie ma wątpliwości , że to forum jest o ewentualnych podróżach do usa ale na tle bardziej obiegających tematem wątków na tym forum , ten nie wydaje się nieporządany

Napisano
Czesiek  a jak efekty po tej odżywce?

Generalnie odzywki sluza uzupelnieniu diety. Jesli takowej nie masz, to wtedy nawet odzywki zbytnio nie pomoga, bo efekty beda mizerne.

Napisano

Hehe suplementy ... suplementy i jeszcze raz suplementy ... bez nich tez mozna dac rade i nie jest tak zle :)... po czym sam sie przekonalem :)... ale silke to bede musial tam znalezc ak juz dolece ;)...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...