unknown _girl Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 mam male pytanko , jak to jest z tymi przesiadkami lotniczymi, chodzi mi o to, ze jak ma sie lot np. z frankfurtu do californii przez NY ( przyklad tylko) to sprawdzaja mnie i wbijaja mi wize w NY czy dopiero na lotnisku ostatecznym czyli tym docelowym? dzieki z gory za info :wink: pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
heh Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 mam male pytanko , jak to jest z tymi przesiadkami lotniczymi, chodzi mi o to, ze jak ma sie lot np. z frankfurtu do californii przez NY ( przyklad tylko) to sprawdzaja mnie i wbijaja mi wize w NY czy dopiero na lotnisku ostatecznym czyli tym docelowym? dzieki z gory za info :wink: pozdro! sprawdzaja w Port of Entry. Entry na terytorium kraju = 1sze lotnisko. wiecej (znanych juz) informacji na stronach Immigration & Customs. nara, heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown _girl Posted April 15, 2006 Author Report Share Posted April 15, 2006 heh dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.