lorku Napisano 6 Września 2004 Zgłoś Napisano 6 Września 2004 Witam. Mysle o wyjezdzie w przyszlym roku na W&T. Tyle, ze z tego co pamietam istnieje grainca wieku. Hmm nie jestem teraz pewien ale chyba na W&T kwalifikuja sie osoby do 26 roku zycia, interesuje mnie czy to prawda. Chodzi o to ze w przyszlym roku w lipcu koncze 26 lat, wiec zdaje sie ze nie kwalifikuje sie juz "wiekowo". Bede wdzieczny za rozwianie moich watpliwosci. Pozdrawiam lorku
Flame of Udun Napisano 6 Września 2004 Zgłoś Napisano 6 Września 2004 do 28 lub 30 lat - zalezy od fundacji.. oczywiscie musisz byc studentem. F
lorku Napisano 6 Września 2004 Autor Zgłoś Napisano 6 Września 2004 Wlasnie o to mi chodzilo. Na czesci stron organizatorow widzialem tlyko info o dolnym pulapie wieku. No i oto jest pytanie: "bronic sie czy nie bronic?" ;-) Dzieki serdeczne za pomoc. lorku
Flame of Udun Napisano 6 Września 2004 Zgłoś Napisano 6 Września 2004 Wlasnie o to mi chodzilo. Na czesci stron organizatorow widzialem tlyko info o dolnym pulapie wieku. No i oto jest pytanie: "bronic sie czy nie bronic?" ;-) Dzieki serdeczne za pomoc. lorku nie bronic sie.. inaczej nie dostaniesz wizy, bo wkoncu na 100% juz nie jestes studentem F
lorku Napisano 6 Września 2004 Autor Zgłoś Napisano 6 Września 2004 Tak, znam zasady to zartobilwie bylo napisane. Choc z obronami to roznie bywa, sam zaraz po obronie licencjatu polecialem na W&T. W tym roku znajomi pobronili sie i tez juz siedza za oceanem, choc trzeba przyznac ze mieli duzo szczescia ze udalo im sie tak sprawy zalatwic. lorku
Flame of Udun Napisano 7 Września 2004 Zgłoś Napisano 7 Września 2004 Tak, znam zasady to zartobilwie bylo napisane. Choc z obronami to roznie bywa, sam zaraz po obronie licencjatu polecialem na W&T. W tym roku znajomi pobronili sie i tez juz siedza za oceanem, choc trzeba przyznac ze mieli duzo szczescia ze udalo im sie tak sprawy zalatwic.lorku Ambasada w trakcie lata (juz po wydaniu wiz) dzwoni na uczelnie i sprawdza czy ktos sie przypadkiem nie obronil. Moze wtedy cofnac wize.. wiec wedlug mnie lepiej nie ryzykowac.. F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.