Skocz do zawartości

W&T zakres wieku ;-)

lorku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mysle o wyjezdzie w przyszlym roku na W&T. Tyle, ze z tego co pamietam istnieje grainca wieku. Hmm nie jestem teraz pewien ale chyba na W&T kwalifikuja sie osoby do 26 roku zycia, interesuje mnie czy to prawda. Chodzi o to ze w przyszlym roku w lipcu koncze 26 lat, wiec zdaje sie ze nie kwalifikuje sie juz "wiekowo". Bede wdzieczny za rozwianie moich watpliwosci.

Pozdrawiam

lorku

Napisano

Wlasnie o to mi chodzilo.

Na czesci stron organizatorow widzialem tlyko info o dolnym pulapie wieku. No i oto jest pytanie: "bronic sie czy nie bronic?" ;-)

Dzieki serdeczne za pomoc.

lorku

Napisano
Wlasnie o to mi chodzilo.  

Na czesci stron organizatorow widzialem tlyko info o dolnym pulapie wieku. No i oto jest pytanie: "bronic sie czy nie bronic?" ;-)

Dzieki serdeczne za pomoc.  

lorku

nie bronic sie.. inaczej nie dostaniesz wizy, bo wkoncu na 100% juz nie jestes studentem

F

Napisano

Tak, znam zasady to zartobilwie bylo napisane. Choc z obronami to roznie bywa, sam zaraz po obronie licencjatu polecialem na W&T. W tym roku znajomi pobronili sie i tez juz siedza za oceanem, choc trzeba przyznac ze mieli duzo szczescia ze udalo im sie tak sprawy zalatwic.

lorku

Napisano
Tak, znam zasady to zartobilwie bylo napisane. Choc z obronami to roznie bywa, sam zaraz po obronie licencjatu polecialem na W&T. W tym roku znajomi pobronili sie i tez juz siedza za oceanem, choc trzeba przyznac ze mieli duzo szczescia ze udalo im sie tak sprawy zalatwic.

lorku

Ambasada w trakcie lata (juz po wydaniu wiz) dzwoni na uczelnie i sprawdza czy ktos sie przypadkiem nie obronil. Moze wtedy cofnac wize.. wiec wedlug mnie lepiej nie ryzykowac..

F

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...