Skocz do zawartości

Pytanie do googla w sprawie zakwaterowania

Groch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale tu pytanie czy tak sie oplaca szukac ? Mi dom zalatwia pracodawca, ale mimo to probuje szukac czegos tanszego. Ale w Interneice znajduje tylko jeszcze drozsze miejsca ! Pewnie mniejsze i tansze hotele nie maja swoich witryn i nie reklamuja sie na innych stronach.

Napisano
Ale tu pytanie czy tak sie oplaca szukac ? Mi dom zalatwia pracodawca, ale mimo to probuje szukac czegos tanszego. Ale w Interneice znajduje tylko jeszcze drozsze miejsca ! Pewnie mniejsze i tansze hotele nie maja swoich witryn i nie reklamuja sie na innych stronach.

Czasami tak, czasami nie. Jak nic nie znajdziesz, to po przyjezdzie kup lokalna gazete, i poszukaj w ten sposob. Takze pochodz po biurach real estate i moze sie poszczesci. Na koniec najtaniej wyjdzie wynajac mobile home.

Napisano
Na koniec najtaniej wyjdzie wynajac mobile home.

To sa przyczepy ala clipy Eminema??

Fajny klimat :)

Zawsze jak sie za domem zateskni to mozna sobie wyobrazic ze sie jest na campingu na mazurach ;) :shock: :D

Napisano

Takie szukanie raczej przynosi średni efekt. Niestety. Ceny nie sa zupełnie zadowalające, więc zostaje tylko opcja 1-3 dni w motelu i szukanie zakwaterowania.

Napisano
To sa przyczepy ala clipy Eminema??

Fajny klimat :)

Zawsze jak sie za domem zateskni to mozna sobie wyobrazic ze sie jest na campingu na mazurach  ;)  :shock:  :D

Z doświadczenia wiem ze nie wiesz o czym mówisz i zaręczam Ci ze nie chcialbys tam kieszkac przez 4 miechy...

Napisano
Z doświadczenia wiem ze nie wiesz o czym mówisz

...dlatego mam taki a nie inny opis pod postem :)... nie biore odpowiedzialnosci za to co pisze hehe /chyba ze juz cos widzialem/

nie chcialbys tam kieszkac przez 4 miechy...

czemu, ze tak sie spytam??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...