Groch Napisano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 Jak najlepiej sformułować pytanie do googla - chodzi o znalezienie jakiegos mieszkania do wynajecia albo pokoi or something.
Tomek K Napisano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 wpisz "rooms for rent in..." (tu nazwa miejscowości) lub "apartments for rent in... ", a zobaczysz ile wyświetli się wyników.
ketrab Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Ale tu pytanie czy tak sie oplaca szukac ? Mi dom zalatwia pracodawca, ale mimo to probuje szukac czegos tanszego. Ale w Interneice znajduje tylko jeszcze drozsze miejsca ! Pewnie mniejsze i tansze hotele nie maja swoich witryn i nie reklamuja sie na innych stronach.
cavscout Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Ale tu pytanie czy tak sie oplaca szukac ? Mi dom zalatwia pracodawca, ale mimo to probuje szukac czegos tanszego. Ale w Interneice znajduje tylko jeszcze drozsze miejsca ! Pewnie mniejsze i tansze hotele nie maja swoich witryn i nie reklamuja sie na innych stronach. Czasami tak, czasami nie. Jak nic nie znajdziesz, to po przyjezdzie kup lokalna gazete, i poszukaj w ten sposob. Takze pochodz po biurach real estate i moze sie poszczesci. Na koniec najtaniej wyjdzie wynajac mobile home.
STMan Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Na koniec najtaniej wyjdzie wynajac mobile home. To sa przyczepy ala clipy Eminema?? Fajny klimat Zawsze jak sie za domem zateskni to mozna sobie wyobrazic ze sie jest na campingu na mazurach :shock:
Groch Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Takie szukanie raczej przynosi średni efekt. Niestety. Ceny nie sa zupełnie zadowalające, więc zostaje tylko opcja 1-3 dni w motelu i szukanie zakwaterowania.
gall_eon Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 To sa przyczepy ala clipy Eminema??Fajny klimat Zawsze jak sie za domem zateskni to mozna sobie wyobrazic ze sie jest na campingu na mazurach :shock: Z doświadczenia wiem ze nie wiesz o czym mówisz i zaręczam Ci ze nie chcialbys tam kieszkac przez 4 miechy...
STMan Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Z doświadczenia wiem ze nie wiesz o czym mówisz ...dlatego mam taki a nie inny opis pod postem ... nie biore odpowiedzialnosci za to co pisze hehe /chyba ze juz cos widzialem/ nie chcialbys tam kieszkac przez 4 miechy... czemu, ze tak sie spytam??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.