Skocz do zawartości

US Army

Callan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ja korzystam z Post 9/11 Gi Bill i nie narzekam (na szkole bo w czasie sluzby to roznie bywalo hehe). Szkola oplacona, pierwszenstwo przy wyborze przedmiotow i kasa na utrzymanie.

Yep, same here.

Napisano

Montgomery jest o tyle dobry, że nie mogą go odebrać. Ja mam do odsłużenia jeszcze 4 lata, do tego czasu Post 9/11 może zniknąć w ramach oszczędności. Poza tym Post 9/11 działa chyba tylko na wybranych i zatwierdzonych uczelniach, z Montgomery możesz się uczyć czego chcesz i gdzie chcesz i dostaniesz pieniądze. Oczywiście to indywidualna sprawa, ale w moim przypadku lepszy będzie raczej Montgomery, ale co wybiorę to się okaże jak mi się skończy kontrakt, a do tego jeszcze daleka droga ;)

Napisano

no Montgomery jest dobry jezeli interesuja Cie szkolenia, certyfikaty a nie studia. Dostajesz kase do reki ale musisz oplacic z tego szkole i pewnie jeszcze cos Ci zostanie. Tak z ciekawosci, jak masz MOS?

Napisano

Nie mam MOS tylko Rating, bo jestem w Navy ;) ABF niestety, jak się zaciągałem, to nie byłem obywatelem jeszcze, więc mimo całkiem dobrego wyniku na ASVAB dużego wyboru nie miałem :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...