natasek Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam mam takie pytanko czy jezeli odsluzylem wojsko no i jak kazdyt zolnierz bylem przeszkolony z poslugiwania sie bronia to czy ww wniosku 157 przyznawac sie do tego czy zataic. Bo raczej uwazam ze powinienem o tym napisac otwarcie. Czy to ze sluzylem w wojsku moze mi zaszkodzic ??? Czy ktos z was byl juz w takiej sytuacji, dodam ze staram sie o J-1 w ramach work and travel. Prosze o odpowiedz.
czeslaw Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Skoro bez problemu dają wizy tym, co tam nic nie wpisali, to nie widzę powodu, dla którego miałbyś się tym chwalić
maciopa Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Bez sensu - wpisujesz zgodnie z prawdą - przeszkolenie w ramach obowiązkowego poboru, służba wojskowa od xxx do yyy etc. NIC TO NIE SZKODZI!!
mimo66 Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Zaznaczyłem tak przy pytaniu o przeszkolenie - broń,materiały wybuchowe. Nie było żądnych problemów na 10 lat dostałem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.