daggamar Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam. Jesteśmy dwie, jedna leci 07 czerwca a druga 29 czerwca, obie jesteśmy trochę przerażone lotem, przesiadkami i tym wszystkim co spotka nas podczas odprawy w Stanach, zwłaszcza, że mamy lecieć po raz pierwszy (a najbardziej jednak przeraża mnie nasza niewielka znajomość angielskiego (a bardziej wielka jego nieznajomość ). A tak wogóle to jestem ciekawa czy do Detroit przez Frankfurt liniami Lufthansy leci dużo Polaków spośród których będzie się można do kogoś ewentualnie przyplasterkować ( w kupie raźniej, nawet jeżeli ta kupa sklada się z 2osó. Jeżeli ktoś też leci w tych dniach to bardzo proszę dajcie nam znać. Pozdrawiamy Dagmara i Hania.
Pistol Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 A z jakiego biura lecicie? Z ytp? Jak tak to czy macie już cenę za bilet?
izah Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja lecę do Detroit, ale w lipcu. Nie chcecie przebookować?? A tak poważnie, to jestem pewien, że większość to będą polacy, w tym spora grupa studentów. Na pewno znajdziecie kogoś do towarzycha:) A tak na marginesie, ile płaciłyście za bilety?? Pozdrawiam
daggamar Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 hejka . Jesteśmy z Łodzi, i na jakims forum pewien chłopak polecił mi jedno z Łódzkich biur podróży i panią w nim urzędującą która jest "cudotwórczynią" . I tak było - znalazła nam bileciki za niecałe 2200 i to w okresie gdy w innych biurach proponowano nam w granicach 3000 - 3300 lub za 2500 z dwiema przesiadkami, więc nieźle (acha dokładnie kupiłyśmy je ok 20 kwietnia, więc całkiem niedawno). Prawdą jest to, że wszystkie biura korzystają z tych samych stron internetowych przewoźników a cena zależy od umiejętności i wytrwałości szukającego oraz od marży biura. A tak wogóle to cieszę się, że może lecieć dużo Polaków, chociaż będzie można z kimś pogadać i przejść "stres lotniskowy". Szkoda, że nie lecicie w tym samym czasie co my, ale trudno, czekamy dalej może ktoś się odezwie. acha, a macie już terminy wyjazdu do Detroit? Pozdrawiam (a jednak coś wiem - i to coraz wiecej )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.