TOMCIO Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 LUDZISKA POMOZCIE !!!! CZY WARTO Z NIMI LECIEC NA H2B???
Natika Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 też zamierzam skorzystać z tego biura, czytałam na internecie podaje linka http://www.pracainauka.pl/forum/viewtopic....hp?id=5&t_id=57 ale nie miałam kontaktu z osobą, która uczestniczyła w programie h2b planujesz wyjechac w pazdzierniku?
Natika Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 znalazlam strone z certyfikatem Amipolu, wpisz nazwe i wyskoczy http://www.kraz.praca.gov.pl/StronaGlowna.aspx
TOMCIO Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 Tez mam zamiar wyjechac w pazdzierniku na h2b ale szukam kogos kto juz byl gdzies z tym biurem . Widze ze nikt chyba nie wyjezdzal z nimi albo nie moge trafic na nich???Niech ktos sie wreszcie odezwie bede wdzieczny. Chce sprawdzic czy sa wiarygodni a wpis w rejestrze to dla mnie zbyt malo . Odezwijcie sie jak cos wiecie bede wdzieczny. Pozdrawiam
TOMCIO Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 Tez mam zamiar wyjechac w pazdzierniku na h2b ale szukam kogoskto juz byl gdzies z tym biurem . Widze ze nikt chyba nie wyjezdzal z nimi albo nie moge trafic na nich???Niech ktos sie wreszcie odezwie bede wdzieczny. Chce sprawdzic czy sa wiarygodni a wpis w rejestrze to dla mnie zbyt malo . Odezwijcie sie jak cos wiecie bede wdzieczny. Pozdrawiam Wlasnie sprawdzilem ta firme istnieja od 07.2005 a przeczytalem ze pierwsze osoby wyjechaly juz w czerwcu 2005 i sa zadowoleni to chyba jakas sciema chyba???? Co tu jest grane powiedzcie mi???
Natika Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 też do tego doszłam i napisałam maila do dziewczyny, która pierwsza sie zapytała o nich na tamtym forum. czekam na odpowiedz dam znac jak sie odezwie, narazie pozostaje czekac pisałes maila do nich? kontaktowałes sie jakos z nimi? ja tylko wiem ze należą do biura karier przy uniwesytecie rzeszowski i (chyba) przy politechnice
TOMCIO Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 PODAJ MI SWOJE GG TO POROZMAWIAMY OK CZEKAM P.S CHYBA NIE IDZIESZ JESZCZE SPAC??
Natika Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 1578382 niegrzeczne dziewczynki chodzą pozno spac hihi
boberek Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 Cze Witam wszystkich piszacych w sprawie Amipolu.Wedlug posiadanych przeze mnie info to biuro jest naprawde bardzo mlode.Nie mam pojecia jak oni zalatwiaja sprway wyloty bo ja juz od 24 listopada jestem w usa-california>Ale doradze wam skorzystac z uslug ICP_Plaza plock ja juz jestem w usa i wiem ze jest ok.Mam wazna wize super prace i do bra kase poza tym naprawde nie oszukuja.A teraz do jaslanki niegrzecznej bo ja tez jestem z jasla a dokladnie baczalu i chodzilem do ekonomika na sokola skontaktuj sie ze mna to moj meil szymekbaczal@onet.eu lub esbek.guardi@op.pl.Pomoge ci wyjechac i odpowiem na jakiekolwiek pytania/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.