Nikczemnik Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam, mam pytanie zwiazane z podroza.mam do przebycia kawalek drogi z NY do mackinaw City (MI), jaki rodzaj transportu wtbrac ?? co polecicie ??
darop Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 no rzwczywiście spory kawałek są chyba 4 najbardziej popularne sposoby: 1.wypożyczenie samochodu- nie polecane jeśli jedziesz pierwszy raz do usa i wiążące się z dosyć dużymi kosztami jeśli bedziesz podróżował sam 2.przelot samolotem, jakimiś liniami wewnętrzymi 3.pociąg(amtrak.com)-dosyć drogie, ale w miare szybkie i wygodne, nie wszędzie dociera 4.autobus(greyhound.com)-dociera wszędzie w USA, ale jedzie się w warunkach niezbyt komfortowych, chyba najtańszy środek transportu
Nikczemnik Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzieki za szybka odpowiedz:) lece juz drygi raz,ale rok wczesniej pracowalem w Salem, 40 mil od ?bostony wiec nie bylo problemu z transportem, wielkie dzieki raz jeszcze
bumtarara Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 pociagiem z NY do Detroit ale to zajmie ponad 15h (110$) i dalej autobusem greyhound ok 9 h jazdy do Mackinaw City lub samolotem do Detroit z NY ok 2 lotu ok100$ i dalej autobusem lub chyba najlepiej samolotem z NY do [beeep]pewa Couty Airport (CIU) za ok 200$ (ok 4h przesiadka w Detroit ) i dalej ok 30 mil autobusem na miejsce do Mackinaw City gdzie ty znalazles to miejsce???? koniec swiata i prawie eskimosow mozna spotkac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.