Nikczemnik Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Witam, mam pytanie zwiazane z podroza.mam do przebycia kawalek drogi z NY do mackinaw City (MI), jaki rodzaj transportu wtbrac ?? co polecicie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 no rzwczywiście spory kawałek są chyba 4 najbardziej popularne sposoby: 1.wypożyczenie samochodu- nie polecane jeśli jedziesz pierwszy raz do usa i wiążące się z dosyć dużymi kosztami jeśli bedziesz podróżował sam 2.przelot samolotem, jakimiś liniami wewnętrzymi 3.pociąg(amtrak.com)-dosyć drogie, ale w miare szybkie i wygodne, nie wszędzie dociera 4.autobus(greyhound.com)-dociera wszędzie w USA, ale jedzie się w warunkach niezbyt komfortowych, chyba najtańszy środek transportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikczemnik Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 Dzieki za szybka odpowiedz:) lece juz drygi raz,ale rok wczesniej pracowalem w Salem, 40 mil od ?bostony wiec nie bylo problemu z transportem, wielkie dzieki raz jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumtarara Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 pociagiem z NY do Detroit ale to zajmie ponad 15h (110$) i dalej autobusem greyhound ok 9 h jazdy do Mackinaw City lub samolotem do Detroit z NY ok 2 lotu ok100$ i dalej autobusem lub chyba najlepiej samolotem z NY do [beeep]pewa Couty Airport (CIU) za ok 200$ (ok 4h przesiadka w Detroit ) i dalej ok 30 mil autobusem na miejsce do Mackinaw City gdzie ty znalazles to miejsce???? koniec swiata i prawie eskimosow mozna spotkac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.