klaudka20 Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 Pomyślałam ze przydałoby sie coś takiego:) Jak przyjade do USA to w pierwsze dni pewnie bede musiala zatrzymac sie w motelu i oczywiście w miedzy czasie szukac mieszkania Czy ktos o tym coś słyszał ????
ju_ulka Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 miedzynarodowa legitymacja studencka ISIC ma zniżki m.in. na transport, zakwaterowanie, rozrywki, zakupy, gastronomie itp jak kupowałam w almaturze ta karte to dostałam informator i tam jest wyszczegolnione na co znizki i ile wynosza 8) _____________ 29.05 --> San Francisco 8) 01.06 --> Yosemite National Park
agatenka Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 Powinnaś bez problemu już na miejscu znaleźć takie ksiązeczki z kuponami/zniżkami w różnego rodzaju hotelach/motelach czy restauracjach. Jest ich naprawdę mnóstwo i są darmowe.
agatenka Napisano 6 Maja 2006 Zgłoś Napisano 6 Maja 2006 Np. na stojakach na ulicach, w sklepach spożywczych, w informacji turystycznej, powinny być też na lotnisku, itd. Musisz się rozglądać a na pewno znajdziesz Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.