ju_ulka Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Mam mały problem który powoduje niepewnosci i malutki stres czy aby wszytko wporzadku jest zwiazane z wyjazdem na worka :? Oferte pracy mamy od 18 marca, i zaraz po tym napisałysmy maila do naszego pracodawcy dodam ze na targach rozmawiałysmy z przestawicielem a nie bezposrenio z pracodawca wiec troszke pytan sie nazbierało ale do dzis nie dostałysmy odpowiedzi na nasze pytania :x a do wyjazdu pozostało 29 dni... w biurze mowia ze nie ma sie czym martwic bo Amerykanie maja czas i z niczym im sie nie spieszy ... ale z drugiej strony zaczynam sie zastanawiac czy nasza oferta nie jest jakas lipa :? --------------------------------------- 29 maj -----> San Francisco
Nikczemnik Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 chyba nikt Ci w 100% nie moze dobrze doradzic ja rok temu dostalem tylko jednego mejla od mojego mpracodawcy z umowa,(bylo to w styczniu ) i na tym sie kontakt urwal, az do mojego przylotu w czerwcu - i wszytsko bylo ok oni naprawdena nic nie maja czasu, pewnie wszystko bedzie dobrze --------------------------------------------- Canobie Salem NH
Alan-T9 Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Na ofercie powinien byc nr tel pracodawcy. Najlepiej zadzwon i porozmawiaj z nim. Ja zawsze dzwonie jak mam jakies pytania dotyczace szczegolow zatrudnienia i swoich przyszlych obowiazkow. Czekanie na meile tez mnie denerwowalo!!
unknown _girl Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 ja chyba jestem jedyna, ktorej pracodawca odpowiadal i odpowiada w ciagu jednego dnia ale tak jak juz wspomniano dobrze by bylo zadzwonic i sprawdzic. napewno sie wyjasni no i nerwow mniej pozdro!
ju_ulka Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 no nerwów to moze i mniej jesli by tak zadzwonic... tylko ze jesli chodzi o moj angielski to nie powiedzialabym ze jest rewelacyjny :oops: zły tez nie jest ale pewno jescze bardziej bym sie wtedy zestresowała i zaciela podczas rozmowy no a z drugiej strony to czekanie to strasznie denerwuje :?
unknown _girl Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 ju_ulka, dzwon! jak wyjedziesz do usa to i tak bedzie trzeba po angielsku gadac. nie ma na to rady. a taki telefon to pierwszy test praktyczny! bedzie dobrze! pozdro! :wink:
ju_ulka Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 hehe no ja wiem własnie po to jade zeby poprawic swoj angielski ... no i rzeczywiscie chyba bedzie trzeba zadzwonic 8) -------------------- 29 maj ----> San Francisco
lejk Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 znam ten ból z mailami - tez wyslalem i czekalem, czekalem, czekalem... w koncu wysylalem co jakis czas 'grzeczne ponaglenia' i po jakis 10 dniach otrzymalem odpowiedz
izabela-karabela Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 czesc ju_ulka zgadzam sie najlepiej zadzwon bo roznie to bywa z tymi emailami- nie maja czasu odebrac a czasem po prostu maile nie dochodza. a co do rozmowy to nei martw sie na pewno bedzie dobrze, zawsze mozesz poprosic zeby powtorzyl czy mowil wolniej amerykanie sa bardzo wyrozumiali jesli chodzi o jezyk takze uszy do gory moj pracodawca zawsze w ciagu jednego dnia mi odpisuje- ciagly kontakt takze luzik. nie martw sie ju_ulka bedzie dobrze trzymam kciuki bo wiem jaki to stres rozmawiac przez tel po ang bo moj ang tez nie jest super ekstra ale jakos sobie poradzilam Tobie tez tego zycze :wink:
ju_ulka Napisano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 Dzieki wszystkim za dodanie otuchy --------------------------- 29 maj ----> San Francisco ----> Yosemite National Park
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.