WojtekW Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Witajcie! Moj lot do USA wyglada w tym roku tak,ze: LH 450 V 01JUN 4 FRALAX HK1 1320 1 1400 1630 *1A/E* Gdby ktos mial problemy z odczytaniem to zapraszam tu: http://www.columbusclub.pl/wa/_img/zapis_r..._rezerwacji.jpg Wylatuje wiec o 14:oo i o 16:30 bede na miejscu. No i teraz prosze Was o wpisanie ile Wam zabierala odprawa zawsze? Bo o 17:50 zaczyna sie odprawa na lot do LasVegas z LAX. No i nie wiem czy sie wyrobie.Zawsze gdy gdzies lece cala ta blazenada na ltonisku nie trwa dlzej niz 20-30 minut,a zdazalo sie ze w 10 sie zamknelo,ale dla pewnosci wole podpytac innych i usrednie sobie wynik, bo moze mam jakies wyjatkowe szczescie
tissaya Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 najkrócej się wyrobilam w 35 minut :-) najdłuzej 1,5h :-)
unknown _girl Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ja mam podobny problem. mam 1,5 godziny na przesiadke w usa wiec chyba bede musiala sie niezle nagimnastykowac aby zmiescic sie w czasie na lot do denver. oj bedzie ze mna ciezko ale dam rade...chyba :roll: no chyba ze lot sie opozni to juz nie mam szans aby zdazyc i problem z glowy, linie lotnicze sie mna zajma. w zeszlym roku prawie kazdy lot ktorym lecialam byl opozniony z jakiegos powodu, wiec nie zdziwilabym sie jakby to samo mialo miejsce w tym roku pozdro!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.