guru85 Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 witam, kto się wybiera z Wrocławia, Opola lub okolic? bo jadę furą i może ktoś by się chciał zabrac, jak narazie mam 2 wolne miejsca i tak przy okazji to co tam sie bedzie ciekawego dzialo? wie ktos? pozdrowienia
gorin Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 hej, jestes pewny że jest on 7 maja?????, jak zwykle te meetingi i job fary wypadają w moje zjazdy na studiach, jak sądzisz trzeba tam być koniecznie?? bo ja jeszcze nie mam zadnych wieści od mojego biura
Pszczolkamaja21 Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 generalnie nic , przyjdzie koles co bedzie chrzanil po angielsku przez godzine jak znalezc mieszkanie , i ze najlepiej nie zachodzic w ciaze i nie robic dzieciakow na W@T , oraz zeby lepiej przezd numerkiem sprawdzac dokumenty bo tam maja ciezkie kary za seks z nieletnimi , takie tam bzdety wiecej nie pamietam bo przeszkadzalalm i niesluchalam , ale trzeba byc bo odchaczaja na liscie dla sponsora co jest szczegolnie wazne jak jescze wizy nie masz albo jak chcesz pojechac za rok, , a co najgorsze bedzie ejscze jedno takie p[odobne spotkanie po przyjezdzie w twoim miejscu pracy albo zamieszkania tragedia
guru85 Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 na bank w tą niedziele wiec chyba to jest 7 maja z tego co mi sie wydaje to masz troche lipe, no slyszalem ze obecnosc obowiazkowa... ble. pozdrawiam
Kozak Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ja wybieram sie do warszawy w sobote, ale spowrotem chętnie bym sie zabrał jakby bylo miejsce
Alan-T9 Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 A macie juz podpisane umowy z pracodawca? Bo ja nadal czekam, na DS-a tez czekam i na wizyte w ambasadzie czekam........ale ilez mozna???
marytylermoore Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 alan, dostalismy dsy w piatek przed dlugim weekendem, oddamy papiery na tym orientation, w niedziele. ciekawe ile bedziemy czekac na wizyte w konsulacie...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.