starbucks Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 Czesc! Bylabym wdzieczna gdyby ktos mi napisal jak wyglada praca serverki. Czy dziewczyny chodza z tacami pelnymi drinkow i proponuja je klientom kasyna czy tez przyjmuja zamowienie, dopiero wtedy ida po drinki i je przynosza?Jesli to drugie, to przyjmuja zamowienie od razu od paru osob? Dla mnie to wazne, bo gdybym miala chodzic przez 8 godzin pelna taca i czekac, az ktos laskawie mnie odciazy biorac kieliszek, to chyba bym zwariowala:) Mam jeszcze 3 pytania..jak wyglada uniform serverki? Czy trzeba miec spiete wlosy do tej pracy..I ile wynosi mniej wiecej jeden tip....1$ czy np. 5$? Z gory dziekuje za odpowiedz.
Meggy Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 Czesc!Bylabym wdzieczna gdyby ktos mi napisal jak wyglada praca serverki. Czy dziewczyny chodza z tacami pelnymi drinkow i proponuja je klientom kasyna czy tez przyjmuja zamowienie, dopiero wtedy ida po drinki i je przynosza?Jesli to drugie, to przyjmuja zamowienie od razu od paru osob? Dla mnie to wazne, bo gdybym miala chodzic przez 8 godzin pelna taca i czekac, az ktos laskawie mnie odciazy biorac kieliszek, to chyba bym zwariowala:) Mam jeszcze 3 pytania..jak wyglada uniform serverki? Czy trzeba miec spiete wlosy do tej pracy..I ile wynosi mniej wiecej jeden tip....1$ czy np. 5$? Z gory dziekuje za odpowiedz. przede wszystkim napisz gdzie bedziesz pracowac bo restauracja nie rowna sie barowi i nie rowna sie kasynu, napiwki tez zaleza od rodzaju lokalu i klienteli, tak samo ubior....pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.