starbucks Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Czesc! Bylabym wdzieczna gdyby ktos mi napisal jak wyglada praca serverki. Czy dziewczyny chodza z tacami pelnymi drinkow i proponuja je klientom kasyna czy tez przyjmuja zamowienie, dopiero wtedy ida po drinki i je przynosza?Jesli to drugie, to przyjmuja zamowienie od razu od paru osob? Dla mnie to wazne, bo gdybym miala chodzic przez 8 godzin pelna taca i czekac, az ktos laskawie mnie odciazy biorac kieliszek, to chyba bym zwariowala:) Mam jeszcze 3 pytania..jak wyglada uniform serverki? Czy trzeba miec spiete wlosy do tej pracy..I ile wynosi mniej wiecej jeden tip....1$ czy np. 5$? Z gory dziekuje za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meggy Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Czesc!Bylabym wdzieczna gdyby ktos mi napisal jak wyglada praca serverki. Czy dziewczyny chodza z tacami pelnymi drinkow i proponuja je klientom kasyna czy tez przyjmuja zamowienie, dopiero wtedy ida po drinki i je przynosza?Jesli to drugie, to przyjmuja zamowienie od razu od paru osob? Dla mnie to wazne, bo gdybym miala chodzic przez 8 godzin pelna taca i czekac, az ktos laskawie mnie odciazy biorac kieliszek, to chyba bym zwariowala:) Mam jeszcze 3 pytania..jak wyglada uniform serverki? Czy trzeba miec spiete wlosy do tej pracy..I ile wynosi mniej wiecej jeden tip....1$ czy np. 5$? Z gory dziekuje za odpowiedz. przede wszystkim napisz gdzie bedziesz pracowac bo restauracja nie rowna sie barowi i nie rowna sie kasynu, napiwki tez zaleza od rodzaju lokalu i klienteli, tak samo ubior....pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.