Skocz do zawartości

wyjazd a studia /egzaminy/

creck

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam do zaliczenia 9 przedmiotow. Do tego dwa jezyki z czego z angielskiego mam egzamin podsumowujacy trzy semestry.

Wyjezdzal 15 czerwca. Jesli zalicze czesc w zerowkach to w sesji bede miec angielski i trzy inne przedmioty : wszystko w dniach 12-14 czerwca :)

A jeszcze nie uczylem sie w ogole. mam sporo zaleglosci nawet ;)

dobrze macie, ja jak tylko zapytałem mojego wykładowcę matematyki kiedy będzie egzamin (nawet nic nie wspominając o wcześniejszym zaliczeniu) usłyszałem tylko tyle, że egzamin jest standaryzowany i nie będzie dla nikogo robić wyjątków w postaci wcześniejszych terminów, a jak ktoś chce wcześniej wyjechać na wakacje to jego sprawa - potem będzie miał problemy z zaliczeniem...

po prostu matme (ostatni egzamin) mam 20 czerwca a wylot mam na 24 czerwca, umowę o pracę podpisaną od 25... Jak by (odpukać) się nie udało w pierwszym terminie, to na drugi bede szukał zwolnienia lekarskiego i pójde na trzeci w październiku (co nie znaczy że nie zamierzam zdać :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...