Dywanik Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Witam! Odebrałem dzisiaj paszport z wdzięcznie zwiniętą i przyczepioną DSką. Czy Wy również dostałyście/dostaliście w takiej formie? Pytam ponieważ z tego, co się orientuję to w poprzednich latach były one w kopertach, a otwarcie takiej wiązało się z nieprzyjemnościami... Pozdrawiam!
Jemko Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 ano teraz po prostu jest przypiete ale ruszac nie wolno
unknown _girl Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 juz czytalam na tym forum ze niektorzy dostali w kopertach a niektorzy bez. ja w tym roku takze nie mam w kopercie. nie wiem od czego to zalezy. moze zabraklo im kasy na koperty (zartuje) pozdro!
czarny83 Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 jak ruszac nie wolno? co to za [beeep]y? ja odpielem zaraz jak dostalem i co nie wpuszcza mnie do usa? po co sie odzywasz jak nie wiesz rok temu tez mialem wypiete i nic sie nie stalo a jesli faktycznie nie mozna to zycze szczescia tym co chca sobie zrobic kopie ds'a
STMan Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 jak ruszac nie wolno?co to za [beeep]y? ja odpielem zaraz jak dostalem i co nie wpuszcza mnie do usa? po co sie odzywasz jak nie wiesz rok temu tez mialem wypiete i nic sie nie stalo a jesli faktycznie nie mozna to zycze szczescia tym co chca sobie zrobic kopie ds'a odpialem :oops: Po co tyle nerwow, Ty tez nie wiesz na pewno, wiec jpo co sie odzywasz Poza tym: Nie robmy draki, od tego sa rumaki pozdrawiam EDIT: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kpmkat Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 ... zanim na mnie nakrzyczysz, uwiez mi wiem malo /az to duuzo kabinuje / "Za to duużo kombinuje" Bez przesady, bo jak byśmy mieli każdego poprawiać to by był niezły mątlik, wiec każdy niehc poprawia sam siebie. A temat ciekawy bo starsi stażem moga dać nam cenne info odnośnie tych DS'ów i ich odpinania.
jok Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 dostaje się coś czego nie wolno otwierać? ja jeszcze nic nie dostałem, więc dobrze wiedzieć...
czarny83 Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 to i ja cos poprawie STMan napisał: ... zanim na mnie nakrzyczysz, uwiez mi wiem malo /az to duuzo kabinuje / to i ja cos poprawie uwierz a co do pewnosci to co to za sens trzymac koperte w paszporcie?? pozniej popatrza na takiego Ciebie i sobie pomysla, ze w tej Polsce glupiego spinacza nie potrafia odczepic
gall_eon Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Ludziska uspokujcie sie! nie kazdy musi miec 6 z ortografi, sa ludzie ktorzy maja dysleksje, etc. Wrocmy do DS'ow. Do tej pory z moch obserwacj z lat 2004-2005 wynikalo ze ambasada wkladala ds do koperty i ja zaklejala, konsulat jej nie zaklejal. Z tym zaklejaniem koperty w wawie to chyba chodzilo o to zeby ktos sobie DS'a nie zgubil i tyle, bo to bylby dopiero problem... I wyluzujcie, ja wiem egzaminy, ladna pogoda, stres itp, ale...
czarny83 Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 no bo przeciez logiczne, ze wpinaja ta koperte do paszportu zeby nie wypadla a nie odrazu wprowadzaja niektore osoby metlik ze za wszelka cene nie mozna tego wypinac a mi chodzi o to, ze jak ktos nie jest czegos pewny to niech nie pisze tylko, aby pisac tylko sie ludzi w blad wprowadza co do egzaminow itp to w ogole powodzenia:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.