Dywanik Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Witam! Odebrałem dzisiaj paszport z wdzięcznie zwiniętą i przyczepioną DSką. Czy Wy również dostałyście/dostaliście w takiej formie? Pytam ponieważ z tego, co się orientuję to w poprzednich latach były one w kopertach, a otwarcie takiej wiązało się z nieprzyjemnościami... Pozdrawiam!
Jemko Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 ano teraz po prostu jest przypiete ale ruszac nie wolno
unknown _girl Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 juz czytalam na tym forum ze niektorzy dostali w kopertach a niektorzy bez. ja w tym roku takze nie mam w kopercie. nie wiem od czego to zalezy. moze zabraklo im kasy na koperty (zartuje) pozdro!
czarny83 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 jak ruszac nie wolno? co to za [beeep]y? ja odpielem zaraz jak dostalem i co nie wpuszcza mnie do usa? po co sie odzywasz jak nie wiesz rok temu tez mialem wypiete i nic sie nie stalo a jesli faktycznie nie mozna to zycze szczescia tym co chca sobie zrobic kopie ds'a
STMan Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 jak ruszac nie wolno?co to za [beeep]y? ja odpielem zaraz jak dostalem i co nie wpuszcza mnie do usa? po co sie odzywasz jak nie wiesz rok temu tez mialem wypiete i nic sie nie stalo a jesli faktycznie nie mozna to zycze szczescia tym co chca sobie zrobic kopie ds'a odpialem :oops: Po co tyle nerwow, Ty tez nie wiesz na pewno, wiec jpo co sie odzywasz Poza tym: Nie robmy draki, od tego sa rumaki pozdrawiam EDIT: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kpmkat Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 ... zanim na mnie nakrzyczysz, uwiez mi wiem malo /az to duuzo kabinuje / "Za to duużo kombinuje" Bez przesady, bo jak byśmy mieli każdego poprawiać to by był niezły mątlik, wiec każdy niehc poprawia sam siebie. A temat ciekawy bo starsi stażem moga dać nam cenne info odnośnie tych DS'ów i ich odpinania.
jok Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 dostaje się coś czego nie wolno otwierać? ja jeszcze nic nie dostałem, więc dobrze wiedzieć...
czarny83 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 to i ja cos poprawie STMan napisał: ... zanim na mnie nakrzyczysz, uwiez mi wiem malo /az to duuzo kabinuje / to i ja cos poprawie uwierz a co do pewnosci to co to za sens trzymac koperte w paszporcie?? pozniej popatrza na takiego Ciebie i sobie pomysla, ze w tej Polsce glupiego spinacza nie potrafia odczepic
gall_eon Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ludziska uspokujcie sie! nie kazdy musi miec 6 z ortografi, sa ludzie ktorzy maja dysleksje, etc. Wrocmy do DS'ow. Do tej pory z moch obserwacj z lat 2004-2005 wynikalo ze ambasada wkladala ds do koperty i ja zaklejala, konsulat jej nie zaklejal. Z tym zaklejaniem koperty w wawie to chyba chodzilo o to zeby ktos sobie DS'a nie zgubil i tyle, bo to bylby dopiero problem... I wyluzujcie, ja wiem egzaminy, ladna pogoda, stres itp, ale...
czarny83 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 no bo przeciez logiczne, ze wpinaja ta koperte do paszportu zeby nie wypadla a nie odrazu wprowadzaja niektore osoby metlik ze za wszelka cene nie mozna tego wypinac a mi chodzi o to, ze jak ktos nie jest czegos pewny to niech nie pisze tylko, aby pisac tylko sie ludzi w blad wprowadza co do egzaminow itp to w ogole powodzenia:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.