gall_eon Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 takie pytanie do ludzi z Emakopolu i do ludzi z BTC, ktorzy sie wybieraja do kasyn sieci H. Czy macie juz kontrakty w wersji papierowej, czy znacie juz pozycje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marytylermoore Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 ja mam kontrakt i wlasnie sie zdziwilam, bo jest tam dziwna data, tzn okres trwania pracy, ktory oczywiscie powinien byc podany na kontrakcie (od-do) wiec mam tak - employer information - program dates (month/day/year) 06/01/2006 to 06/01/2006 hmm.. z tego by wynikalo ze moj kontrakt nie obejmuje nawet jednego dnia???? jade do laughlin, czy ktos ma podobna sytuacje? aha.. a w job title mam FOH/BOH, position description : to adhere to the standards of harrah's laughlin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gall_eon Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 BTC czy Emakopol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marytylermoore Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 ema, a kobita z human resources z harrahsa w laughlin powiedziala nam ze prawdopodobnie bedziemy w retail dept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Ja z Ema już mam kontrakt Foh/Boh. Pozycje firma dostała na maila i jak sie zapyta to mówią-przynajmniej tak jest w Reno-tam jadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marytylermoore Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 a masz juz ds'a? kiedy idziesz po wize? mi oznajmiono ze na ds'a bede czekac ok 2-3 tyg, plus kilka dni na wizyte w konsulacie... a przeciez ja wylatuje 5 czerwca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Po wize ide w czwartek, a niektórzy moi znajomi już byli. W tym roku się uwinęli w porównaniu do poprzedniego (po wizę byłam dzień przed wylotem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marytylermoore Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 no to ladnie... powodzenia w konsulacie/ambasadzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 A dziękuję. Podobno godzinka i po bólu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gall_eon Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 Fifi zatem do zobaczenia w Reno w polowie czerwca!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.