_PiteR_ Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 ja tkze jade z ema do H Laughlin, i z ta data jak i pozycja mam to samo. poprostu z tego co mi wiadomo to pozyc[beeep]eda ustalane na miejscu. no bo przeciez wszyczcy nie moga pracowac w retail
_PiteR_ Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 a i jeszce jedno....czy byl ktos z was w Laughlin w zeszlym roku ?!
inga Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Napisano 12 Maja 2006 ja jade z BTC zdecydowałam sie dość późno bo 4.05 ale super szybko sie sprawa rozwija bo 17 już mam rozmowę z konsulem no i planuje wylot na 4.06:)wiec ekspresowo.Nie byłam wcześniej w Atlantic, choć w US owszem,wiec jak macie jakieś mieszkanko nakręcone albo szukacie kogoś to piszcie na moje gg6432339 :roll:
Maxim Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 Harrahs nie wysyła kontraktów do Polski. Kontrakt podpisujesz po przyjeździe, jeśli będą cię potrzebować. Świstki z zapewnieniem FOH/BOH czy retail, w postaci kopii faksu jaki przedstawia biuro to makulatura.
marytylermoore Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 foh/boh ma napisane kazdy - przeciez to nic nie znaczy, wiec nie wiem o co ci chodzi. a o retailu wiemy od znajomej z HR
gall_eon Napisano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 W tym roku jest z tym jedna wilelak lipa widze:] Ja wstępnie juz znam swoja pozycje w Reno, bo jade tam drugi raz i jestem w kontakcie z "przełożonymi", ale kto wie:]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.